سبد خرید شما

خانه
منو
تماس
سبد
پروفایل
بازگشت
mega menu image
زود مصرف ها با قیمت کمتر

روغن گلیسیرین خوراکی و موضعی کیمیاگر طوس - 60 گرم

شناسه کالا در انبار: 6261111197520
تاریخ انقضا: بیش از 8 ماه
GTIN: 6261111197520

محلول گلیسیرین به عنوان یک ملین مناسب برای بزرگسالان و کودکان قابل مصرف است. همچنین برای رفع چین و چروک، آبرسانی عمیق پوست ، رفع خشکی و پیری زودرس هم در پوست صورت و هم برای دست‌ها استفاده می شود.

مشخصات محصول
مشخصات اختصاصی
حجم: 60 میلی لیتر
وزن: 124 گرم
فرم محصول: روغن
مناسب برای: انواع مو, انواع پوست, خانم ها | آقایان
کد بهداشتی: 6261111197520
ویژگی: موثر در بهبود یبوست (خوراکی) | داشتن اثر ملین هیپراسموتیک (خوراکی) | کمک به افزایش نرمی پوست (موضعی) | موثر در بهبود تغذیه و شادابی پوست | کمک به افزایش قابلیت حفاظتی پوست | بهبود رطوبت‌رسانی پوست | مقابله با خشکی پوست | حفاظت از موها در مقابل خشکی
مشخصات عمومی
برند: کیمیاگر توس (kimiagar Toos)
شرکت تولید کننده: کیمیاگر طوس (kimiagar Toos)
کشور تولید کننده: ایران
برند: کیمیاگر طوس (kimiagar Toos) مشاهده سایر محصولات
بازگشت کالا تا ۷ روز طبق شرایط مرجوعی
ضمانت اصالت و سلامت کالا
304٬500 تومان

4 قسط ماهانه 76٬125 تومان با ترب پی!

ارسال به
*
*
روش ارسال
نام
تخمین تحویل کالا
قیمت
روش حمل و نقلی وجود ندارد

نقد و بررسی

روغن گلیسیرین خوراکی و موضعی کیمیاگر طوس - 60 گرم

گلیسیرین خوراکی، یک ماده بی‌رنگ، بی‌بو و با طعمی شیرین است که به عنوان یک ترکیب آلی سه‌الکلی در صنایع غذایی و دارویی استفاده می‌شود. این ماده به طور طبیعی در چربی‌ها و روغن‌های گیاهی و حیوانی یافت می‌شود و همچنین می‌توان آن را به صورت صنعتی از فرآیندهای شیمیایی تولید کرد.

گلیسیرین خوراکی معمولاً به عنوان مرطوب‌کننده، نرم‌کننده و پایدارکننده در محصولات غذایی مانند شیرینی‌ها، کیک‌ها و نوشیدنی‌ها به کار می‌رود. این ماده باعث حفظ رطوبت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی می‌شود. در صنایع دارویی، گلیسیرین در شربت‌های سرفه، کپسول‌های نرم و محصولات بهداشتی دهان کاربرد دارد. گلیسیرین خوراکی به دلیل خاصیت غیرسمی و تطبیق‌پذیری بالا، یکی از افزودنی‌های ایمن و پرکاربرد محسوب می‌شود

روغن گلیسیرین خوراکی و موضعی کیمیاگر طوس محصولی چند منظوره برای مراقبت از پوست و مو و کمک به رفع یبوست است. گلیسیرین به دلیل خاصیت رطوبت رسانی بالا، یکی از ترکیبات پرکاربرد در محصولات مراقبتی و دارویی محسوب می‌شود و می‌تواند به حفظ نرمی و لطافت پوست و مو کمک کند. این محصول قابلیت استفاده خوراکی و موضعی دارد و به عنوان یک نرم کننده و مرطوب کننده موثر شناخته می‌شود. روغن گلیسیرین کیمیاگر طوس در بطری شیشه‌ای 60 گرمی جهت مصرف موضعی و خوراکی تولید و روانه بازار شده است.

 

 

ویژگی‌های روغن گلیسیرین خوراکی و موضعی کیمیاگر طوس

 

  • موثر در بهبود یبوست (خوراکی)
  • داشتن اثر ملین هیپراسموتیک (خوراکی)
  • کمک به افزایش نرمی پوست (موضعی)
  • موثر در بهبود تغذیه و شادابی پوست
  • کمک به افزایش قابلیت حفاظتی پوست
  • بهبود رطوبت‌رسانی پوست
  • مقابله با خشکی پوست
  • حفاظت از موها در مقابل خشکی

 

ترکیب موثر روغن گلیسیرین خوراکی و موضعی کیمیاگر طوس

 

گلیسیرین

نوعی مایع شفاف و بدون بو است که با نام گلیسرول نیز شناخته می‌شود و غالبا در عمده‌ی چربی‌های طبیعی حیوانی و گیاهی یافت می‌گردد. این ماده در چربی پوست انسان نیز وجود دارد. شرکت‌های تولید کننده مواد آرایشی و پاک‌کننده همواره از گلیسیرین به عنوان یکی از مواد اولیه‌ی اصلی استفاده می‌کنند زیرا آثار مثبت پرشماری برای پوست دارد. در حقیقت گلیسیرین با نگه داشتن سطح رطوبت به میزان مناسب در پوست، موجب طراوت و شادابی پوست می‌گردد و آن را نرم و چرب می‌کند. از جمله فواید قابل توجه گلیسیرین برای پوست می‌توان کمک به بهبود زبری پوست، مقابله با ایجاد چین و چروک در پوست، پاکسازی پوست، افزایش روشنایی پوست در قسمت آرنج و کمک به درمان برخی بیماری‌های پوستی مثل اگزما و پسوریازیس اشاره کرد. روغن گلیسیرین در حفظ سلامت مو نیز کارایی قابل توجهی دارد. همچنین یکی از کاربردهای مهم این روغن کمک به بهبود یبوست است.

شرکت‌های مختلف داروسازی اقدام به تولید گونه‌های مختلفی از روغن‌ گلیسیرین نموده‌اند و در انتخاب بهترین روغن گلیسیرین، باید به اعتبار برند، خلوص، کارایی و نحوه مصرف حتما توجه داشت. روغن گلیسیرین کیمیاگر توس هم به صورت موضعی و هم خوراکی قابل استفاده است و کارایی فوق‌العاده‌ای برای کمک به حفظ سلامت پوست دارد. مصرف موضعی روغن گلیسیرین کیمیاگر برای پوست به بهبود نرمی و لطافت آن کمک کرده و پوستی شاداب و جوان را به شما هدیه می‌دهد.

 

 

مزایای روغن گلیسیرین خوراکی و موضعی کیمیاگر طوس

 

روغن گلیسیرین برای پوست

پوست یکی از مهم‌ترین اجزای بدن است که حفظ سلامت آن همواره اهمیت زیادی به ویژه در برای داشتن ظاهری مناسب دارد. پوست به دلیل تماس مستقیم با محیط بیرون همواره در معرض صدمات مختلفی واقع است و باید با مصرف شوینده‌ها و محصولات بهداشتی مناسب پوست را از این خطرات در امان نگه داشت. گلیسیرین یکی از رایج‌ترین مواد مورد استفاده در تولید لوسیون‌ها و صابون‌های بهداشتی است زیرا موجب حفظ رطوبت در پوست شده و به آن طراوت و شادابی می‌بخشد. روغن گلیسیرین خوراکی برای پوست می‌تواند شرایط حفاظتی مطلوبی در مقابل چین و چروک ایجاد نماید و همچنین به برقراری تعادل pH پوست نیز کمک می‌کند. روغن گلیسیرین برای پوست چرب نیز مناسب می‌باشد زیرا رطوبت لازم جهت هیدراته کردن پوست را نگه می‌دارد. به طور کلی مصرف موضعی روغن گلیسیرین کیمیاگر برای پوست می‌تواند به داشتن پوستی نرم، لطیف و زیبا کمک کند.

 

روغن گلیسیرین برای مو

داشتن موهایی سالم و زیبا یکی از دغدغه‌های مهم اکثر قریب به یقین انسان‌ها است و خطرات مختلفی نیز این دغدغه‌ را تهدید می‌نماید. یکی از صدمات رایج مو، خشکی است که پیامدهایی همچون شکنندگی و ریزش مو را به دنبال دارد. به منظور جلوگیری از وقوع خشکی مو باید همواره با استفاده از موادی همچون گلیسیرین سطح رطوبت موها را به میزان مناسبی حفظ کرد. در حقیقت گلیسیرین را می‌توان در طبقه‌ی مواد آبرسان قرار داد که قابلیت مطلوبی برای حفاظت موها در مقابله صدمات ناشی از دمای بالا سشوار و اتوی مو و همچنین خشکی مو دارد. بنابراین کمک به حفظ سلامت مو از جمله موارد مصرف روغن گلیسیرین خوراکی است.

 

روغن گلیسیرین برای یبوست

این روزها عارضه‌ی یبوست در میان مردم کشورهای مختلف جهان رواج یافته است و عواملی همچون رژیم غذایی نامناسب و نداشتن تحرک در این موضوع نقش مهمی دارند. بر اثر یبوست، سفتی مواد دفعی داخل روده بزرگ یا فراخ روده افزایش می‌یابد و به همین دلیل دفع این مواد بسیار دشوار می‌گردد. از جمله عوامل اثرگذار در یبوست می‌توان به کم کاری تیروئید، رژیم غذایی کم فیبر، کمبود آب در بدن، سرطان‌های روده و... اشاره کرد. گلیسیرین قابلیت خوبی در جذب آب به داخل روده دارد و به همین‌ دلیل می‌تواند به نرم شدن مدفوع و بهبود یبوست کمک کند. جالب است بدانید که برخی ورزشکاران از گلیسیرین به منظور پیشگیری از کمبود آب در بدن و تبعات آن بهره‌ می‌گیرند. با این تفاسیر یکی از مهم‌ترین موارد استفاده گلیسیرین خوراکی کیمیاگر، کمک به درمان یبوست است. در حقیقت روغن گلیسیرین خوراکی کیمیاگر توس نوعی ملین هیپراسموتیک محسوب می‌شود.

 

 

نحوه استفاده روغن گلیسیرین خوراکی و موضعی کیمیاگر طوس

 

این محصول را هم می‌توانید به منظور رطوبت‌رسانی، به پوست خود بزنید و هم به صورت شیاف و به عنوان ملین برای پیشگیری از یبوست استفاده نمایید.

 

هشدارها و عوارض روغن گلیسیرین خوراکی و موضعی کیمیاگر طوس

 

  • از مصرف بیش از حد گلیسیرین پرهیز کنیم زیرا با وجود تمام خواص و فوایدی که برای این محلول بیان کردیم، استفاده بیش از اندازه از گلیسیرین، ممکن است سبب خشکی پوست و ایجاد آکنه و آلرژی می‌شود.
  • در محل خشک و دور از تابش مستقیم آفتاب، با دمای بین 8 تا 30 درجه سانتی گراد نگهداری شود.
  • پس از هر بار مصرف درب ظرف را محکم ببندید.
  • دارو را از دسترس اطفال دور نگهدارید

 

سوالات رایج روغن گلیسیرین خوراکی و موضعی کیمیاگر طوس

 

آیا روغن گلیسیرین صورت را چاق می کند؟

یکی از آثار مثبت گلیسیرین برای پوست، حفظ حالت کشسانی و رطوبت آن است و که منجر به پرتر دیده شدن گونه‌ها و شادابی پوست صورت می‌شود.

 

روغن گلیسیرین برای دور چشم چه تاثیراتی دارد؟

گلیسیرین می‌تواند جایگزین چربی از بین رفته در پوست دور چشم باشد و علاوه بر حفظ سطح رطوبت پوست و قابلیت کشسانی آن، چین و چروک‌های این قسمت را از بین ببرد.

 

تاثیرات روغن گلیسیرین برای پوست دست چگونه است؟

گلیسیرین می‌تواند در روشن کردن پوست دست در قسمت آرنج موثر باشد. با این حال بایستی به این موضوع اشاره که شواهد و مدارکی در خصوص تاثیر گلیسیرین در روشن کردن پوست و بهبود هایپرپیگمانتاسیون وجود ندارد. 

 

آیا روغن گلیسیرین برای یبوست بزرگسالان مفید است؟

بله، این مصرف خوراکی روغن گلیسیرین کیمیاگر می‌تواند به نرم شدن مدفوع و رفع یبوست کمک کند.

 

مشخصات

مشخصات اختصاصی
حجم
60 میلی لیتر
وزن
124 گرم
فرم محصول
روغن
مناسب برای
انواع مو, انواع پوست, خانم ها | آقایان
کد بهداشتی
6261111197520
ویژگی
موثر در بهبود یبوست (خوراکی) | داشتن اثر ملین هیپراسموتیک (خوراکی) | کمک به افزایش نرمی پوست (موضعی) | موثر در بهبود تغذیه و شادابی پوست | کمک به افزایش قابلیت حفاظتی پوست | بهبود رطوبت‌رسانی پوست | مقابله با خشکی پوست | حفاظت از موها در مقابل خشکی
مشخصات عمومی
برند
کیمیاگر توس (kimiagar Toos)
شرکت تولید کننده
کیمیاگر طوس (kimiagar Toos)
کشور تولید کننده
ایران
مشخصات اختصاصی
حجم
60 میلی لیتر
وزن
124 گرم
فرم محصول
روغن
مناسب برای
انواع مو, انواع پوست, خانم ها | آقایان
کد بهداشتی
6261111197520
ویژگی
موثر در بهبود یبوست (خوراکی) | داشتن اثر ملین هیپراسموتیک (خوراکی) | کمک به افزایش نرمی پوست (موضعی) | موثر در بهبود تغذیه و شادابی پوست | کمک به افزایش قابلیت حفاظتی پوست | بهبود رطوبت‌رسانی پوست | مقابله با خشکی پوست | حفاظت از موها در مقابل خشکی
مشخصات عمومی
برند
کیمیاگر توس (kimiagar Toos)
شرکت تولید کننده
کیمیاگر طوس (kimiagar Toos)
کشور تولید کننده
ایران
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران

نظر شما
امتیاز شما : 0
نظرات ثبت شده

هنوز نظری ثبت نشده :(

هنوز نظری ثبت نشده :(