- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
مشخصات و ویژگیهای دستکش نیتریل سایز بزرگ :
بدون لاتکس طبیعی
دارای مقاومت بیشتر در مقایسه با سایر دستکشها معاینه
دارای بافت ریز ضد لغزش
کشسانی کمتر نسبت به دستکش لاتکس
بدون پودر
در رنگ سبز
مقاومت بالای دستکش نیتریل رزمریم در برابر ساییدگی و مواد شیمیایی
بدون بروز حساسیت
غیر استریل
کاربرد دستکشهای معاینه در زندگی روزمره از آنچه فکرش را میکنید بیشتر است. دستکش نیتریل نوع تقویت شده دستکشهای لاتکس بوده که تقریبا معایب استفاده از دستکش لاتکس را نداشته و موارد استفاده بالایی دارد. دستکش نیتریل رزمریم برخلاف دستکشهای لاتکس که از لاتکس طبیعی هستند از جنس لاتکس مصنوعی ساخته شدهاند. درنتیجه نگرانی ناشی از حساسیت به لاتکس به هنگام استفاده از این دستکشها به طور کامل از بین رفته است.
در مقایسه دستکش لاتکس و نیتریل باید به این نکته توجه شود که مقاومت دستکشهای نیتریل در مقایسه با لاتکس بسیار زیاد و در حدود ۳ برابر میباشد. اما با این وجود خاصیت کشسانی این محصولات به پای دستکش لاتکس نرسیده و از کشسانی کمتری برخوردارند. . فرمولاسیون این دستکشها سبب مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی و سایش شده و از سویی انعطاف بالا، راحتی و کاهش خستگی دست را تضمین میکنند.
دستکش نیتریل رزمریم (Nitrotex) بدون پودر بوده و بهترین گزینه برای استفاده در محیطهای آزمایشگاهی، شیمیایی و یا آشپزخانهها میباشد. کیفیت بالا سبب شده تا قیمت این محصولات نیز بالاتر از سایر دستکشها باشد. ولی با این حال دستکشهای نیتریل از جمله محصولات پرفروش به حساب میآیند.
دستکشهای نیتریل در مقایسه با لاتکس کمتر به دست چابکی میدهد گرچه هیچ اختلافی در مهارت کلی وجود ندارد. بنابراین دستکشهای نیتریل فقط حرکات ظریف انگشتان را تحت تاثیر قرار میدهند نه حرکات بزرگ وکلی دست را.
دستکش نیتریل رزمریم (Nitrotex) در سه سایز موجود بوده که متناسب با عرض کف دست سایزبندی انجام میشود. جهت اطلاع از نحوه سایزبندی محصول میتوانید به راهنمای سایز این دستکش در بالای صفحه مراجعه فرمایید.
توجه: به هنگام پوشیدن دستکش برای جلوگیری از پارگی آن را از قسمت مچ به پایین نکشید. بلکه از قسمت کف دست نسبت به پوشیدن آن اقدام فرمایید.
انواع دستکش:
دستکش نیتریل: دستکش نیتریل از اکریل و نیتریل و بوتادین مونومر تولید می شوند. این دستکش ها مقاومت شیمیایی بیشتری نسبت به دستکش های لاتکس دارند و برای کسانی که به لاتکس آلرژی دارند، گزینه مناسبی می باشند. این دستکش ها را با رنگ بندی های مختلفی در بازار از سفید و آبی گرفته تا مشکی دیده اید. در مصارف آزمایشگاهی و آشپزی بعلت مقاومت شیمیایی بالا پر مصرف هستند.
دستکش ونیل: دستکش وینیل از یک ماده ی مصنوعی به نام پلی وینیل کلرات ساخته شده است. که همین ویژگی سبب شده، استفاده از آن نسبت به دستکش های حساسیت زای لاتکس، مقرون به صرفه تر باشد. در ترکیبات دستکش های وینیل از موادی استفاده شده است (Plasticizers)، که قابلیت کشسانی این دستکش را نسبت به انواع دیگر دستکش ها بیشتر کرده است. وینیل، دستکشی چند منظوره برای استفاده های عمومی و حرفه ای می باشد. این دستکش ها مانند دستکش های لاتکس نبوده و کاملاً به دست نمی چسبند. در واقع دستکش های وینیل نوع ضخیم تر و گشادتر از دستکش های لاتکس می باشند و همچنین در برابر اسیدها، قلیاها و الکل ها مقاومت خوبی دارند.
دستکش لاتکس: دستکش لاتکس مقاومت بالایی در برابر عوامل بیماری زا و مواد شیمیایی دارد. تنها موردی که در آن نکته منفی بحساب می آید استفاده از پودر در داخل آن و حساسیت زا بودن دستکش های لاتکس می باشد. دستکش های لاتکس از پلیمر های مختلفی تولید می شوند اما غالبا از لاتکس طبیعی و ترکیبات ونیل تولید می شوند. دستکش لاتکس علاوه برسایز بر اساس مصرف ( نوع جراحی و معمولی) و استریل بودن یا نبودن نیز تقسیم بندی می شود.
دستکش نایلونی: دستکش نایلونی یا مشمایی که بر اساس گرم و سایز تقسیم بندی می شود از مواد پی وی سی (پلی وینیل کلرید) مدیکال گرید ساخته شده اند اما مقاومت مناسبی در برابرعوامل بیماری زا ندارند. دستکش های نایلونی مقاومت بالایی در مقابل عوامل شیمیایی اسید و باز دارند. این دستکش میتواند در دو نوع استریل و معمولی عرضه شود.