در حال بارگذاری...
0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
دسته بندی محصولات
    بسته
    نمایش صفحه 1 از 2

    کراتین (Creatine)

    مرتب سازی بر اساس
    جستجوی پیشرفته
    مرتب سازی بر اساس:
    • پیش فرض
    • ارزان‌ترین
    • گران‌ترین
    • پرفروش‌ترین
    • پربازدید‌ترین ها
    • جدیدترین ها
    • نام : الف تا ی
    • نام : ی تا الف
    993٬000 تومان
    844٬100 تومان
    1٬491٬000 تومان
    1٬267٬400 تومان
    1٬154٬000 تومان
    980٬900 تومان

    معرفی مکمل های کراتین

    مکمل بدنسازی کراتین یا کراتین مونوهیدرات مکملی است که تمامی ورزشکاران نام آن را شنیده اند. با این وجود احتمال زیادی وجود دارد که اطلاعات کافی در مورد اثرات آن بر بدن در حین ورزش نداشته باشیم! مکمل بدنسازی کراتین یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین مکملهای ورزشی در رشته بدنسازی است. مصرف کراتین سبب افزایش سطح هورمون تستسترون در بدن می شود. مکمل کراتین ترکیبی است که به طور طبیعی در سلولهای ماهیچه وجود دارد. غذاهایی با پروتین بالا مانند گوشت قرمز (گوسفندان، خوک) و ماهی حاوی کراتین هستند. بخش اعظم کراتین در ماهیچه هاست و 5% آن در مغز، کبد و کلیه ذخیره می شود. کراتین در بدن به کراتین فسفات تبدیل می شود و در تولید ماده ای به نام آدنوزین تری فسفات نقش چشم گیری دارد. در واقع، آدنوزین تری فسفات انرژی مورد نیاز عضلات را تامین می کند.

     

    انواع مکمل های بدنسازی کراتین

    • کراتین مونوهیدرات

    این نوع از یک مولکول کراتین و یک مولکول آب تشکیل شده است اما به طرق مختلف می‌توان آن را پردازش کرده و حتی آب را از آن حذف نمود. کراتین مونوهیدرات قدرت عضلات را افزایش داده و محتوای آب را نیز در سلول‌های عضلانی بیشتر می‌کند.

    •  کراتین ترکیبی

    کراتین ترکیبی از انواع مختلفی از این ترکیب مثل کراتین مونوهیدرات، HCL (هیدروکلراید) و… استفاده شده است. همچنین می‌توان اسیدهای آمینه و کربوهیدرات‌های دیگری را نیز به آن افزود تا کارایی بهتری را به همراه آورد. قرار گرفتن کراتین و دیگر ترکیبات مغذی در کنار یکدیگر موجب می‌شود جذب مکمل‌ها بهتر صورت گرفته و مزایای مصرف آنها نیز افزایش یابد. در این نوع مکمل اگر از آمینو اسیدهای شاخه‌دار، بتا آلانین و کربوهیدارت‌ها استفاده شود، عضله‌سازی در حد قابل توجهی بهبود خواهد یافت.

    •  کراتین مونوهیدرات مایع

    یکی دیگر از انواع کراتین بدنسازی کراتین مونوهیدرات مایع است. تصور بر این است که کراتین مایع جذب بهتر و آسان‌تری در بدن و داخل سلول‌های عضلانی دارد و به همین دلیل کمتر از کراتین مونوهیدرات باعث ایجاد حالت پف‌آلود در فرد می‌شود.

    • کراتین اتیل استر

    کراتین اتیل استر معروف به CEE به‌صورت کپسول و پودر عرضه‌شده است.

    • کری ـ آلکالین

    کری ـ آلکالین به‌صورت کپسول، پودر و مایع (اغلب به‌صورت کپسول) عرضه‌شده است.

     

    فواید مصرف کراتین

    • عضله سازی

    مصرف کراتین می تواند می‌تواند باعث افزایش رشد فیبرهای عضلانی شود.

    • افزایش قدرت و عملکرد ورزشی

     مصرف مکمل کراتین به شما کمک می‌کند ATP بیشتری تولید کنید و به شما این امکان را می‌دهد که برای چند ثانیه بیشتر بتوانید تمرینات شدید خود را انجام دهید. کراتین باعث بهبود عملکرد ورزشی می‌شود.

    • حفظ سلامتی مغز و درمان بیماری‌های عصبی

    مکمل کراتین سبب بهبود علائم بیماری‌های نظیر آلزایمر، پارکینسون، سکته مغزی، صرع، آسیب مغز یا ستون فقرات، بیماری نورون حرکتی، کاهش حافظه می‌شود. در عملکرد کلی مغز، مکمل کراتین می‌تواند در گیاهخواران و کسانی که در معرض خطر بیماری‌های عصبی هستند نیز مفید باشد. گیاهخواران ذخایر کمتری از کراتین را دارند زیرا گوشت، اصلی‌ترین منبع غذایی طبیعی آن را مصرف نمی‌کنند.

     

    عوارض کراتین در بدنسازی

    • افزایش وزن

    عمده‌ترین عوارض کراتین در بدنسازی افزایش وزن هست. به‌طوری‌که در برخی مطالعات تا ۳ کیلوگرم افزایش وزن را در هفته نخست مصرف کراتین گزارش نموده‌اند. دلیل اصلی این موضوع حرکت آب از خون به داخل ماهیچه‌های اسکلتی است و این امر موجب بزرگ شدن ماهیچه‌ها می‌گردد. 

    • دهیدراسیون

    پس از مصرف کراتین، آب بدن در ماهیچه‌های اسکلتی تجمع یافته و محتوای آب در سایر بافت‌های بدن کاهش می‌یابد. یکی دیگر از عوارض کراتین در بدنسازی کاهش ادرار بدن هست که این امر به‌ویژه اگر تمرین ورزشی سنگین بوده و در آب و هوائی گرم صورت گیرد، می‌تواند به نقص تنظیم حرارت بدن و متعاقب آن خستگی ناشی از گرما منجر گردد.

    • عوارض گوارشی

    یکی دیگر از عوارض کراتین در بدنسازی ناراحتی‌های گوارشی نظیر تهوع و اسهال به‌ویژه هنگامی‌که دوز بالائی از این ماده مصرف‌شده باشد، است. بروز این عوارض می‌تواند به جهت حل نکردن کامل کراتین در آب قبل از مصرف آن باشد و با حل کردن کراتین در آب یا آبمیوه قبل از مصرف آن، قابل‌پیشگیری است. مقادیر زیاد شکر که گاهی همراه با کراتین مصرف می‌گردد نیز ممکن است با اختلال در تخلیه معده موجب بروز ناراحتی‌های گوارشی گردد.

    • کشیدگی و گرفتگی عضلات

    این عارضه می تواند به جهت عدم تعادل ایجادشده در الکترولیت‌های بدن باشد که خود از پیامدهای کم‌آبی بدن است.

    • ناراحتی کلیوی

    یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها احتمال فشار بی‌مورد بر کلیه‌ها و کبد در اثر دریافت مکمل کراتین هست. در این شرایط کلیه‌ها بایستی بیشتر کار کنند تا بتوانند جریان خون را از بخشی از کراتین که جذب بافت‌ها نشده است؛ پاک کنند و این کار به دفع کراتین اضافی از ادرار در افرادی که مقادیر زیاد کراتین را مصرف نموده‌اند، منتهی می‌شود. بر همین اساس افرادی که سابقه ابتلا به بیماری‌های کلیوی دارند، بهتر است از مصرف کراتین پرهیز کنند.

     

    مکمل کراتین

     

    زمان مصرف مکمل های ورزشی کراتین

    بسیاری از متخصصان و مربیان قبل از ورزش را به عنوان بهترین زمان معرفی می‌کنند. در روزهای تمرین همچنین شما می‌توانید بعد از ورزش و ما بین تمرینات خود نیز از این ترکیب استفاده نمایید. در روزهای استراحت توصیه می‌شود که همراه با یکی از وعده‌های غذایی خود این مکمل را مورد مصرف قرار دهید.

     

    بهترین نوع مکمل های کراتین

    بسیاری از مکمل ها دارای مواد کم ارزشی هستند که نیازی به آنها ندارید و ممکن است هزینه بیشتری نیز برای خرید آنها پرداخت کنید.

    مکمل کراتین به شکل پودر بهترین گزینه است. مطالعات نشان داده اند که کراتین مایع و کراتین اتیل استر (CEE)  ناپایدار بوده و در دستگاه گردش خون تجزیه می شوند.

    پودرهای با کیفیت پایین که به سختی در مایع حل می شوند و در انتهای ظرف ته نشین می شوند نیز سود چندانی برای شما ندارند زیرا کراتین را برای عضلات خود و نه لیوان نیاز دارید. اگر این اتفاق رخ می دهد برند دیگری را خریداری کنید.

    خانه
    دسته ها
    جستجو
    0 سبد
    پروفایل
    بیشتر
    تماس
    دسته بندی ها
    تخفیفات ویژه
    زود مصرف ها با قیمت کمتر
    آرایشی و بهداشتی
    مکمل های غذایی
    مادر و کودک
    محصولات جنسی
    مکمل های ورزشی
    مکمل های تنظیم وزن
    بازگشت به بالا