- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
یکی از ابزارهای پزشکی که برای بیماران دیابتی بسیار ضروری می باشد، سرنگ مخصوص انسولین می باشد. زیرا برای بیماران دیابتی تزریق انسولین در دوزهای تجویز شده و زمانهای دقیق از روز ضروری میباشد. سرنگ های انسولین برای مراقبت از بیماران دیابتی نوع 1 و 2 بسیار مهم و حیاتی می باشد.
تولید کنندگان سرنگ های انسولین را برای یکبار مصرف تولید میکنند، اما بعضی مواقع میتوانید از سرنگ ها تا زمانی که سوزنشان کند نشده است، استفاده کنید. البته باید به این نکته توجه کنید که سرنگ های مخصوص خود را با دیگران به اشتراک نگذارید. زیرا ممکن است بیماری های عفونی مثل ایدز و هپاتیت انتقال پیدا کند.
سرنگ انسولین سر سوزن جدا – تک عددی
سرنگ انسولین سر سوزن جدا، یکی از تجهیزات پزشکی می باشد که فقط مخصوص تزریق انسولین به بیماران دیابتی می شود. سرنگ های انسولین اصولا از سه جز اصلی تشکیل شدهاند که عبارتند از سیلندر، پیستون و سوزن. سیلندر سرنگ انسولین سر سوزن جدا به صورت مدرج از جنس پلاستیک شفاف و غیر سمی ساخته میشود. پیستون یک میله پلاستیکی باریک می باشد که درون سیلندر قرار می گیرد که دارو را به داخل سرنگ می کشد و بعد از تزریق به بدن فرد بیمار انتقال می دهد. بعضی از پیستون ها به فرمی تولید شدهاند که بتوانند تمام انسولین را از سیلندر خارج کنند.
سوزن سرنگ های انسولین سر سوزن جدا بسیار باریک و ریز می باشند. اصولا قطر سوزن ها با واحدی به نام گیج مشخص میشود. گیج سوزن سرنگ انسولین سرسوزن جدا یک میلیلیتر 27 یا 29 می باشد. هرچه اندازه گیج سوزن بزرگتر باشد، قطر سوزن کمتر می شود. سوزن های سرنگ انسولین سرسوزن جدا به فرمی تولید شدهاند که کمترین حس درد را در بیماران ایجاد کنند. سرنگ انسولین سر سوزن جدا اصولا از جنس استیل ضد زنگ که با سیلیکون پوشش داده شده است تولید شده است. طول سوزن ها در سرنگ انسولین سر سوزن جدا بسیار مهم می باشد. طول سوزن مناسب 8 میلی متر است.
ویژگی های سرنگ انسولین سر سوزن جدا
- سرسوزن سرنگ از جنس استیل ضد زنگ و کاملا استریل میباشد.
- گیج سر سوزن ۲۹ میباشد.
- شماره های ثبت شده روی بدنه سرنگ انسولین بر حسب واحد می باشد که به صورت ۱۰۰ واحدی یا همان یک سیسی تولید می شود.
- طول سوزن سرنگ 12 میلیمتر است.
- دارای قفل پیچی لوئرلاک که از پرش سوزن و نشتی دارو جلوگیری می کند.
- کاملا استریل و بهداشتی
انواع سرنگ انسولین
سرنگ های انسولین سر سوزن جدا در اندازه های متفاوت تولید شده اند. سه نوع متداول سرنگ های انسولین عبارتند از:
- 3میلی لیتر برای مصرف دوزهای 30 واحد یا کمتر
- 5میلی لیتر برای مصرف دوزهای 31 تا 50 واحد
- 1میلی لیتر برای مصرف دوزهای 51 تا 100 واحد
استفاده مجدد از سوزن های سرنگ انسولین در بعضی شرایط باعث آلودگی می شود و گاهی ممکن است پوشش محافظ سوزن سرنگ انسولین از بین برود و باعث ایجاد درد بیشتر در زمان تزریق شود.
انسولین به کجا تزریق می شود؟
نواحی تزریق انسولین اصولا روی بازوها، شکم و ران میباشد که این نواحی باید با الکل ضدعفونی به حالت یک قسمت دایره ای ضدعفونی شود.
چگونه انسولین را تزریق کنیم؟
میزان دوز انسولین تجویز شده را به درون سرنگ بکشید.
سرنگ انسولین باید مانند یک دارت با زاویه 90 درجه در دست گرفته شود. و با دست دیگر ناحیه تزریق گرفته شود و سرنگ انسولین را به سرعت وارد پوست بیمار کنید. به این نکته توجه کنید که تزریق به آرامی انجام شود.
از این نکته مطمئن شوید که تمام انسولین تزریق شده است.
بعد از پایان تزریق، سوزن را خارج کنید.
در زمان تزریق انسولین، از فرد بیمار بخواهید که عضلات را شل کند.
تزریق انسولین سرد بسیار دردناک می باشد. به همین علت توصیه می شود قبل از تزریق، انسولین را ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید.
بعد از استفاده، سرنگ انسولین را در سیفتی باکس امحا کنید.
سوزن هاش تیزه و قیمت شما مناسب تر از بیرون بود