در حال بارگذاری...
0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
دسته بندی محصولات
    بسته

    قرص لاغری برای بلغم

    در آموزه های طب سنتی، گفته می شود که در بدن چهار نوع خلط وجود دارد که هر کدام نقشی در بدن دارند و لازم است که مقدارشان در تعادل باقی بماند. خارج شدن هر کدام از این اخلاط از تعادل، باعث بروز مشکلاتی در بدن می شود. بلغم یکی از این خلط ها می باشد. در طب سنتی، نوعی چاقی در بدن به نام "چاقی شحمی" از جمله عوارض زیاد شدن بلغم معرفی می شود. این چاقی به شکل جمع شدن چربی در اطراف شکم و ران و باسن خودش را نشان می دهد. در این معنی ممکن است فردی لاغر اندام، تنها در قسمت شکم دچار اجتماع چربی داشته باشد. داروی بلغم برای لاغری قرار است با تنظیم این خلط، علاوه بر رفع دیگر عوارض غلبه ی بلغم،شبیه قرص لاغری اثر خواهد داشت.

    عدم تعادل بلغم و چاقی شحمی

    داروی بلغم به عنوان مکمل لاغری

    طبق آموزه های طب سنتی درون بدن چهار ماده در حال حرکت است. صفرا، سودا، بلغم و خون. به این مواد اصطلاحا خلط نیز گفته می شود. زیاد شدن هر کدام از این اخلاط می تواند سبب بروز مشکلاتی، مثل خستگی، چاغی یا لاغری و امثالهم شود. همان طور که اشاره کردیم بلغم زیاد می تواند باعث نوع خاصی از چاقی شود که علامتش افزایش چربی در قسمت شکم و ران است در حالی که ممکن است بقیه اعضا حتی لاغر باقی بمانند. افرادی که مشکل بلغم پیدا می کنند ممکن است دچار عوارض مربوط به خوردن غذای سرد شوند. مشکل معده از دیگر علائم به هم خوردن میزان بلغم بدن از حالت تعادل است.

    نشانه های کلی غلبه ی بلغم

    دیگر نشانه هایی که در طب سنتی برای به هم خوردن تعادل بلغم معرفی شده عبارت اند از کم هوشی، پر خوابی، باد کردن بدن، تنبلی اعضای بدن و سخت شدن گوارش غذاست. این موارد ممکن است در فصل زمستان و یا بعد خوردن غذاهای سرد شدت بگیرد. به طور کلی به افرادی که دچار بلغم زیاد شده اند، پیشنهاد می شود از غذاهای سرد مثل کاهو، خیار، گوشت گوساله و امثالهم استفاده نکنند. به جای غذای با طبع سرد، مصرف غذاها با طبع گرم را توصیه می کنیم. گوشت گوسفند یا شتر، عسل، ماست چکیده، بادمجان و غذاهای این چنینی از جمله مواد با طبع گرم هستند. علاوه بر این تغییر رژیم غذایی، به مصرف داروی بلغم گیاهی هم بیاندیشید.

    اخلاط چهارگانه بدن در طب سنتی ایرانی

    داروی بلغم، قرص لاغری

    در طب سنتی برای رفع مشکل بلغم راه حل هایی در نظر گرفته شده. اول از همه مصرف کمتر غذاهای با طبع سرد و در کل مصرف غذای کمتر است. آغاز فعالیت بدنی و تعریق قسمت دیگر درمان غلبه ی بلغم است. اما در بعد دارویی، ترکیبی از گیاهان وجود دارد که به آن داروی بلغم گفته می شود. این دارو حاوی چهار نوع گیاه: آویشن، زنیان، مصطکی و در نهایت سیاه دانه محتویات این ماده را تشکیل می دهند. این دارو علاوه بر کاهش بلغم، فواید جانبی زیادی دارد:

    • ضد نفخ و بادشکن
    • برطرف کننده انواع مشکلات معده مثل رفلاکس و بالا رفتن اسید معده
    • درمان سردی مزاج

    علاوه بر فوایدی که بالاتر به آن ها اشاره کردیم، بدیهیست که با درمان غلبه ی بلغم در بدن می شود با سرعت بیشتری چاقی شحمی را نیز رفع کرد و به تناسب اندام رسید.

    سیاه دانه از جمله گیاهان دارویی پر خاصیت می باشد

    آیا داروی بلغم برای لاغری کافی می باشد؟

    با اینکه غلبه کردن بلغم در بدن می تواند باعث چاقی شحمی شود، با این حال معمولا این اتفاق تنها دلیل نیست. گاهی سبک زندگی ما همزمان باعث تشدید چاقی می شود. به علاوه در مورد هر نوع اضافه وزن دیگری، همواره توصیه می شود که برای نتیجه گرفتن، علاوه بر مصرف مکمل لاغری، ورزش منظم و کافی فراموش نشود.در مورد بلغم همین گونه است. نمی توان تنها با اتکا به روش های درمانی، مثل مصرف داروی بلغم، امید به لاغری داشت. مثل مصرف هر داروی لاغری دیگری، باید فعالیت بدنی منظم را به برنامه ی زندگی خود اضافه کنیم.

    آویشن یکی از اجزای اصلی داروی بلغم

    سوالات متداول

    بلغم چیست؟
    در طب سنتی ایرانی، عقیده بر وجود چهار نوع خلط در بدن است. این مواد درون بدن جریان دارند و حضور هر کدام به اندازه خودش اهمیت دارد. سودا، صفرا، بلغم و خون اسامی این چهار خلط است. خارج شدن مقدار هر کدام از این مواد از حال تعادل می تواند باعث بروز مشکلاتی در بدن شود.

    علائم غلبه ی بلغم در بدن کدام است؟
    اکثر این عوارض به صورت مشکلات معده خودشان را نشان می دهند. نفخ و افزایش باد معده و اشکال در روند گوارش از جمله نشانه های غلبه ی بلغم است. همین طور ایجاد چاقی شحمی، کم هوشی و سنگین شدن سر از دیگر عوارض بلغم شناخته می شود.

    داروی بلغم ترکیب کدام گیاهان داروییست؟
    داروی بلغم ترکیبی از چهار گیاه دارویی به نام های آویشن، سیاه دانه، مصطکی و زنیان است. هر کدام از این گیاهان دارویی خواص جداگانه خودشان را دارند و دارای طبع گرم هستند. خوردن غذاهای گرم و عدم مصرف خوراکی های با طبع سرد از جمله تجویزهای طب سنتی برای رفع مشکلات مزاج بلغمیست.

    درج نظر

    خانه
    دسته ها
    جستجو
    0 سبد
    پروفایل
    بیشتر
    تماس
    دسته بندی ها
    تخفیفات ویژه
    زود مصرف ها با قیمت کمتر
    آرایشی و بهداشتی
    مکمل های غذایی
    مادر و کودک
    محصولات جنسی
    مکمل های ورزشی
    مکمل های تنظیم وزن
    بازگشت به بالا