- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
پوست انسان یکی از عضوهای بدن است که بیشتر از عضوهای دیگر در معرض آسیب ها و عوامل محیطی می باشد. خراش و بریدگی، زخم های کوچک و گاهی زخم های عمیق می تواند دسته ای از صدمات پوستی باشد.
هرگاه که صدمات پوستی به بدن ما وارد می شود، برای جلوگیری از عفونت و یا ورود میکروب ها و باکتری ها به بدن می بایست اطراف زخم و پوست محیط زخم را ضدعفونی کرد تا از راه این خراش های پوستی باکتری ها وارد بدن نشوند و از بروز دیگر عوارض جلوگیری کرد.
حتی برای عمل های جراحی که به عمد باعث باز شدن قسمتی از پوست بدن می شود اما باز هم برای پیشگیری از عفونت می بایست محیط زخم را قبل و بعد از عمل ضدعفونی کرد.
بتادین چیست؟
بتادین یکی از مواد ضدعفونی کننده قوی بدن است که به صورت شایع و گسترده برای ضدعفونی کردن زخم، پانسمان و دیگر جراحات استفاده می شود. بتادین یک محلول آنتی سپتیک است و مانع رشد باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها می باشد. از بتادین برای ضدعفونی کردن محل سوختگی های پوستی نیز استفاده می شود.
معرفی محلول ضدعفونی کننده بتادین
محلول ضدعفونی کننده بتادین یک محصول مراقبتی پزشکی است که در برند و شرکت دارو درمان تولید و عرضه می شود.
محلول ضدعفونی کننده بتادین یک ضدعفونی کننده زخم، خراش و بریدگی و دیگر خدمات پوستی است که در حال پانسمان و یا گاهی در عمل های جراحی از آن استفاده می شود و به منظور پیشگیری از وجود باکتری و میکروب ها روی سطح پوست قبل و بعد از عمل های جراحی از آن استفاده می کنند.
محلول ضدعفونی کننده بتادین یک شستشو گر قوی زخم هایی است که بعد از انجام بخیه هم نیاز به مراقبت دارد همچنین برای مراقبت و شستشوی سوختگی های پوستی درجه ۳ نیز قابل استفاده می باشد.
ویژگی محلول ضدعفونی کننده بتادین
کمک به ضدعفونی کردن محل زخم و خراش و بریدگی پوست
مانع از بروز باکتری، میکروب و ویروس ها در سطح پوست
ضد عفونی کننده سطح سوختگی درجه ۳ پوستی
مناسب برای شستشو محل زخم در حال پانسمان
مناسب برای استفاده خارجی
متناسب برای استفاده همه سنین و همه افراد
متناسب برای استفاده پوست کل بدن
آیا بتادین برای شستشوی زخم مناسب است؟
بتادین یک محلول ضدعفونی کننده است اما برای شستشوی زخم مناسب نیست. از بتادین تنها برای ضد عفونی کردن پوست اطراف زخم استفاده می شود و نه داخل و روی سطح زخم
بتادین حاوی ید است که مانع از ترمیم و بازسازی زخم و صدمات پوستی میشود و در نتیجه از زخم، اسکار و جای آن باقی می ماند.
آیا بتادین زخم را می سوزاند؟
بتادین یک محلول ضدعفونی کننده است که در ترکیبات آن از ید استفاده شده است، بنابراین هنگام استفاده از بتادین برای ضدعفونی کردن و شستشوی اطراف زخم نباید روی آن برخورد کند تا از سوزش و التهاب زخم جلوگیری شود.
آیا استفاده از بتادین در روند بهبود زخم ها تاثیری دارد؟
شستشوی اطراف زخم توسط بتادین باعث حذف میکروب ها و باکتری می گردد و از ورود آنها به زخم جلوگیری میکند. بتادین باعث ایجاد رطوبت در پانسمان و زخم شده و به روند بهبود زخم کمک شایانی می کند.
هرچه سطح زخم رطوبت داشته باشد و از معرض هوا دور نگهداری شود، روند بهبودی سریعتر انجام می شود.
آیا بتادین تاریخ مصرف دارد؟
تاریخ مصرف بتادین به شرایط نگهداری و محیط آن بستگی دارد اما در کل تاریخ مصرف بتادین دو سال است و از هنگامی که درب پلمپ بتادین باز شود ۶ ماه پس از آن میتوان استفاده کرد.
نگهداری از بتادین در محیط های گرم و مرطوب باعث کاهش کیفیت و کارایی آن می شود.
آیا برای درمان سوزش ادرار ترکیب محلول شستشوی بتادین و آب تاثیری دارد؟
شستشوی واژن و اطراف آن توسط بتادین به هیچ وجه توصیه نمیشود. این ترکیبات باعث افزایش عفونت و ترشحات بد بوی واژن شده و همچنین با حذف باکتری های مفید در اطراف این قسمت به سلامتی بدن ضربه می زند.
محلول بتادین نه تنها باعث رفع عفونت و سوزش ادرار نمی شود بلکه باعث تشدید ترشحات و عفونت واژن نیز می گردد.