- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
زمانی که زخمی روی پوست ایجاد می شود، حتما باید نکات بهداشتی اولیه را رعایت کرد تا از بروز عفونت ها و بیماریها جلوگیری کرد. برای انجام این کار باید ناحیه آسیب دیده را پانسمان کرد.
برای پانسمان کردن زخم روشهای متفاوتی وجود دارد. امروزه با پیشرفت علم پزشکی، تجهیزات پزشکی خوبی به وجود آمده است. پانسمانهای آماده نسبت به پانسمانهای قدیمی بسیار پرکاربردتر شده اند و افراد کمی از پانسمانهای قدیمی استفاده می کنند، زیرا روند بهبود زخم کند تر می باشد.
بسیاری از افرادی که از پانسمانهای آماده استفاده می کنند از خصوصیات پانسمان اطلاعات کافی ندارند. در نتیجه در زمان خرید و استفاده از پانسمان به مشکل بر می خورند. پانسمانهای آماده در سایزها و ویژگیهای متفاوت در دسترس هستند. هر کدام از آنها می توانند برای بهبود زخمهای متفاوت پوستی استفاده شوند.
پانسمان برای چه استفاده می شود؟
در اصل پانسمان آماده یک محافظ برای زخمهای متفاوت پوستی می باشد و با پوششی که روی زخم ایجاد می کند، باعث جلوگیری از وارد شدن میکروبها و آلودگیها به زخم می شود.
پانسمانهای آماده به علت استفاده راحت و ویژگیهای بسیار بالایی که نسبت به پانسمانهای قدیمی دارند، بسیار محبوب می باشند. از پانسمانهای آماده، برای بعد از عملهای جراحی، زخمهای سطحی، تازه نگهداشتن زخم، پوشاندن ناحیه زخم برای پیشگیری از عفونت، کمک به کنترل خونریزی ناحیه آسیب دیده، برای جذب خون و ترشحات زخم که در سایز های مختلف می باشند مورد استفاده قرار می گیرد.
پانسمان آماده ضد آب سایز 25*10
پانسمان آماده ضد آب سایز 25*10 کاملا استریل با پد مخصوص مرکزی که قدرت جذب بسیار بالایی دارد، می باشد. پانسمان آماده ضد آب با جذب بسیار بالای خون و ترشحات زخم به روند سریعتر شدن بهبود زخمها کمک بالایی میکند. پانسمان آماده ضد آب رطوبت لازم برای بهبود زخمها را ایجاد می کند و با نفوذ هوا به داخل، باعث بهبود سریعتر زخم می شود.
پانسمان آماده ضد آب کاملا با پوست بدن سازگار می باشد و هیچگونه آلرژی یا حساسیت روی پوست فرد ایجاد نخواهد شد. ویژگی ضد آب بودن پانسمان آماده، باعث میشود افراد بیمار بتوانند به راحتی بدون برداشتن پانسمان و بدون دغدغه خیس شدن محل زخم و عفونت کردن زخم، استحمام کنند. همچنین پانسمان آماده از قدرت چسبندگی بسیار بالایی برخوردار است. اما نه به شکلی که روی ناحیه زخم بچسبد و تعویض پانسمان سخت شود.
ویژگیهای پانسمان آماده ضد آب
- بسیار نرم، راحت و سازگار با پوست بدن
- دارای پد مرکزی با خاصیت جذب بسیار بالا
- گوشه های گرد که باعث انطباق بالا در کلیه نواحی آسیب دیده می شود
- انعطاف پذیری بالا که استفاده را راحت تر می کند
- محافظت از زخم در برابر میکروبها در طول دوره درمان
- عدم چسبندگی روی ناحیه آسیب دیده یا زخم
- ضد آلرژِی و حساسیت
- دارای خاصیت نفوذ پذیری جریان هوا
چطور پانسمان کنیم؟
- حتما قبل از پانسمان کردن محل آسیب دیده یا زخم، دستها را کاملا با مواد شوینده مناسب شسته و ضدعفونی کنید.
- محل زخم یا آسیب دیده را با سرمهای نمکی یا محلولهای ضدعفونی کاملا خوب تمیز کنید.
- سپس با حوله ی نرم و بدون پرز پوست اطراف محل زخم را خشک کنید.
- لایه چسب پانسمان آماده را از سمتی که با زخم تماس دارد جدا کنید.
- به این نکته توجه کنید که پانسمان را دقیقا روی محل زخم بگذارید.
- اطراف پانسمان دقیقا روی پوست قرار بگیرد و با کمی فشار پانسمان را به اطراف زخم به خوبی بچسبانید.
- در آخر لایه تثبیت کننده را از روی پانسمان آماده جدا کنید.
پانسمان زخم چند روز باید بماند؟
- معمولا برای انواع زخمها باید به طور روزانه چسب پانسمان آماده را تعویض کرد. اگر پانسمان از نوع ضد آب باشد نیز متناسب با نوع زخم، میزان ترشحات و میزان نیاز آن به تعویض، هر 3 تا 7 روز یک بار باید تعویض شود.
شرایط نگهداری پانسمان
- در جای خشک، خنک و به دور از رطوبت نگهداری کنید.
- به این نکته توجه کنید که اگر بسته پانسمان را قبل از استفاده باز کنید، پانسمان دیگر حالت استریل ندارد.