- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
پوشینه چسبی بزرگسال اونی، ساخت کشور ترکیه است و از بهترین پوشکهای مقرون به صرفه و اقتصادی می باشد. محصول نامبرده فوق از نوع چسبی است و چسبهای کناری این امکان را برای بیمار به وجود میآورند که چسب ها را بر اساس دور کمر، تنظیم کند.
پوشینه چسبی بزرگسال اونی در سه سایز متفاوت تولید می شود. از این رو با توجه به اندام و سایز کمر فرد، مناسب ترین گزینه را انتخاب و خریداری کنید. طراحی پوشک اونی به صورت فیت می باشد و به کمک کش هایی که دور ران و چسب های گذاشته شده در قسمت های کناری پوشک، کاملا مطابق با سایز فرد تنظیم می شود و به خوبی روی بدن فرد بیمار جای می گیرد.
پوشینه چسبی بزرگسال اونی از قدرت جذب بسیار خوبی برخوردار است و می تواند مایعات خارج شده را در کمترین زمان جذب کند و از ایجاد احساس ناراحتی در بیمار و سالمندان جلوگیری می کند.
از دیگر قابلیت های پوشینه چسبی اونی این می باشد که از لحاظ درماتولوژی، پزشکان پوست مورد بررسی و آزمایش قرار داده اند، در نتیجه سلامت پوشینه به تایید رسیده است، یعنی فرد در صورت استفاده از پوشک اونی به هیچ عارضه پوستی مبتلا نخواهد شد. الیاف موجود پوشک بزرگسال اونی کاملا با کیفیت می باشند و با پوست های متفاوت حتی پوست های حساس سازگاری بالایی دارد.
ویژگی های پوشینه چسبی بزرگسال اونی
- مناسب استفاده آقایان و بانوان
- مناسب افرادی که دور کمر 80 تا 130 سانتی متر دارند
- قدرت جذب فوق العاده و پیشگیری از انتشار بو
- دارای سطحی هموار، نرم و لطیف
- خشک ماندن سطح پوست در زمان استفاده
- دارای لایه محافظ برای پیشگیری از نشت مایعات به بیرون
- وجود کش دور پا برای محکم شدن پوشک دور پا طبق آناتومی بدن
- دارای لایه تنفسی برای پیشگیری از ایجاد حساسیت و خشکی پوست
سایز بندی پوشینه چسبی بزرگسال اونی
- سایز مدیوم یا همان متوسط پوشینه چسبی بزرگسال اونی برای افرادی که دارای دور کمر 80 الی 130 سانتی متر می باشند مناسب است.
- سایز لارج یا همان بزرگ پوشینه چسبی بزرگسال اونی برای افرادی که دارای دور کمر 100 الی 150 سانتی متر می باشند مناسب است.
- سایز ایکس لارج با همان خیلی بزرگ پوشینه چسبی بزرگسال اونی برای افرادی که دارای دور کمر 120 الی 170 سانتی متر می باشند مناسب است.
بهترین زمان تعویض پوشک اونی
لازم به ذکر است که زمان مناسب برای تعویض پوشک اونی را می توانید از طریق نشانگری که رنگ زردی دارد و در وسط پوشینه کشیده شده است مطلع شوید. به این حالت، وقتی که نوار به رنگ سبز در آمد یعنی باید پوشک تعویض شود. در اصل آن زمان بهترین زمان مناسب تعویض پوشک می باشد، زیرا پوشک جذب بالایی انجام داده است.
چگونه بزرگسالان را پوشک کنیم؟
- قبل از تعویض پوشک حتما دستان خود را با آب گرم و صابون خوب شستشو دهید.
- سپس یک جفت دستکش پزشکی را بپوشید.
- اگر فرد بیمار یا بزرگسال از قبل روی کمر نخوابیده اند، آن ها را با احتیاط به پشت برگردانید.
- اگر تخت بیمار قابل تنظیم می باشد، کل تخت را به ارتفاع راحت و کمی پایین تر از باسن، بالا ببرید. سر فرد را تا جایی که تحمل می کند به سمت پایین و صاف بیاورید.
- زبانه های پوشک قبلی را باز کنید، سپس دور ترین قسمت پوشینه از شما که زیر لگن بیمار می باشد را جمع کنید.
- با یک دست روی لگن و دست دیگر روی شانه، فرد بیمار را به سمت پهلو بچرخانید.
- پوشک استفاده شده را به حالت برعکس بچرخانید، تا هر گونه آلودگی و کثیفی، پخش نشود.
- پوشک را داخل یک کیسه پلاستیکی بگذارید اما هنوز کیسه را نبندید و دور نریزید.
- با استفاده از دستمال مرطوب، به طور کامل نواحی از بدن بیمار که با پوشک، پوشانده شده بود تمیز کنید. از فشار دادن یا تمیز کردن بیش از حد پوست، خودداری کنید. این نکته لازم به ذکر است که برای تمیز کردن ناحیه هایی که به آن دسترسی کامل ندارید، باید فرد را بچرخانید.
- دستمال مرطوب کثیف را درون کیسه پلاستیکی بگذارید.
- یک پوشک تازه باز کنید و قسمت دورتر از خود را در زیر ران فرد بگذارید.
- فرد بیمار را به سمت خود برگردانید و روی پوشک قرار دهید.
- سطح پوشک را صاف کنید و زبانه ها را ببندید. برای تنظیم بهتر، زبانه های بالا را به سمت پایین و زبانه های پایین را به سمت بالا بچسبانید.
- دستکش ها را نیز برداشته و در کیسه پلاستیکی قرار بگذارید. دهانه کیسه را گره بزنید و دور بیاندازید.
- دستان خود را شسته و خشک کنید.
موارد استفاده از پوشک بزرگسال
پوشک بزرگسال در شرایط های گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرد. که این شرایط عبارتند ار:
- فرد توانایی کنترل ادرار و مدفوع خود را از دست داده است.
- افرادی که به بیماری زوال عقل مبتلا هستند.
- افرادی که به بیماری اسهال شدید مبتلا شدند.
- افراد سالمند و کم توان
- افرادی که به علت بیماری بستری هستند.
- افرادی که مشکلات حرکتی دارند.
- بعد از انجام دادن بعضی از عملهای جراحی
سوالات متداول
پوشک بزرگسال چیست؟
همانطور که مستحضر هستید پوشک بزرگسالان وظیفه جذب و نگهداری ادرار و مدفوع را در افراد بزرگسال دارد. پوشک بزرگسالان حتما باید با سبک زندگی فرد سازگاری داشته باشد، زیرا بزرگسالان برعکس نوزادان فعالیتهای روزمره دیگری نیز دارند. لازم به ذکر است که لزوما فردی که از پوشک بزرگسالان استفاده می کند، سالمند نیست. زیرا بعضی از بیماریهای شایع مثل اسهال و ناتوانیهای جسمانی باعث عدم کنترل در دفع ادرار یا مدفوع می شوند.
زخم بستر از کجا شروع می شود؟
استفاده از پوشک بزرگسالان می تواند یکی از دلایل بروز زخم بستر باشد. از این رو بهداشت پوشک و تعویض به موقع آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. برای مثال: استفاده از پوشک نامناسب ممکن است باعث بروز عفونت کلیه و مجاری ادراری در فرد شود.
اما در خصوص رابطه بروز زخم بستر با پوشک بزرگسال، جریان هوا می باشد. اگر به هر علتی گردش جریان هوا میان پوست و پوشک وجود نداشته باشد، می تواند ریسک تجمع بیش از حد باکتری ها افزایش پیدا کند و فرد به زخم بستر دچار شود.
همچنین دیر عوض کردن پوشک بزرگسالان، باعث می شود که ادرار و مدفوع در تماس بیشتری با پوست باشند. و لازم به ذکر است که انواع میکروبها در ادرار وجود دارند.
بعضی از پوشکها نیز باعث بروز حساسیت پوستی یا عرق سوز شدن می شوند. ضمنا این نکته را بدانید که هرگونه آسیب به پوست می تواند شانس بروز زخم بستر را در فرد بالا ببرد.
کیفیت و جنس خوبی داشت