- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
شاید تا کنون برای شما هم پیش آمده است که به هر دلیلی در نواحی مختلف بدن دچار جراحت و زخمی شده باشید که برای بهبود آن نیاز به بخیه پیدا کنید، اما به هر دلیلی نظیر سختی در بخیه، طولانی بودن دوره بهبود از این امر سرباز زده اید.
امروزه روش های جدید و متنوعی برای بخیه زدن وجود دارد که می تواند نسبت به روش های قدیمی خیلی مفید تر و بسیار سریع تر باشد. یکی از این روش ها استفاده از چسب بخیه می باشد که یکی از اصلی ترین راهکارها برای جایگزین روش قدیمی که همان استفاده از نخ و سوزن است شده است. چسب بخیه یکی از بهترین تجهیزات پزشکی جهت ترمیم ترمیم می کند.
چسب بخیه چیست؟
برخی از زخم ها و جراحاتی وجود دارند که عمق و ابعاد آنها زیر 3 سانتی متر می باشد و عملا به دوختن و بخیه های عمیق نیازی ندارند. در چنین موقعیت هایی چسب بخیه میتواند یک گزینه مناسبی باشد برای درمان چنین زخم هایی باشد، میتواند از این نوع چسب می توان به راحتی برای بستن و جلوگیری از ورود آلودگی به داخل زخم استفاده نمود.
مزایای استفاده از چسب بخیه:
- سهولت در استفاده برای اشخاص مختلف
- صرفه جویی در وقت پزشک و بیمار
- تسریع زمان رسیدگی و درمان بیمار
- امکان بهبود زخم و درمان در مدت زمان کوتاهی بین 5 الی 10 روز
- خاصیت ضد آب
- ضد حساسیت
- عدم نیاز به بیحسی در زمان استفاده
- جداسازی آسان و سریع
چسب بخیه06:
این چسب ها معمولا برای زخم ها و جراحی های جزئی استفاده می شود، و مدت زمان بخیه با توجه به نوع پوست هر فرد بین پنج الی ده روز متغیر است.
مواد تشکیل دهنده این چسب مقاوم در برابر اب و هوا می باشد که در زیر آن لایه ای چسبناک قرار دارد. عرض نوار حدود چند میلی متر است که به روی لایه ای از کاغذ در پوششی محافظ دار قرار گرفته است.
این چسب پزشکی نوعی درمان به حساب می آید که جهت نگه داشتن لبه های پوست و بخیه زدن مناسب است و از آن در بیمارستان ها،کلینیک ها و مطب ها استفاده می شود.
ویژگی های چسب بخیه06:
- قطع خونریزی
- بهبود زخم
- بخیه زخم
- مقاوم در برابر نفوذ رطوبت
- مقاوم در برابر نفوذ باکتری
نحوه استفاده صحیح از چسب بخیه:
- ابتدا می بایست دستها را با دقت توسط آب و صابون شست شو داد تا از آلودگی ها پاک شود.
- در صورتی که زخم به مقدار زیاد باز نباشد و خونریزی هم ندارد، بهتر است که محل جراحت را نیز به دقت با آب و صابون شست شو داد.
- سپس چسب را باز کرده و به حالت آماده نگه دارید.
- حال در صورت امکان، دو طرف زخم را بکشید و تا جایی که امکان دارد به یکدیگر نزدیک نمود.
- در این مرحله می بایست چسب را به صورت عمودی و به طوریکه چسب بتواند روی هر دو طرف زخم قرار گرفته باشد و آنها را به یکدیگر نزدیک نماید، روی زخم چسباند.
- در صورت نیاز باید از چندین چسب و با فاصله 3 میلی متر از یکدیگر استفاده کرد تا نتیجه بهتری حاصل شود.
چسب بخیه چگونه برداشته می شود؟
اگر پزشک یا جراح چسب را به روی زخم قرار داده باشد، باید تا زمان بهبودی منتظر بمانید. در غیر این صورت از یک محلول ضدعفونی کننده زخم برای این کار استفاده کنید.
ناحیه ای که در برگیرنده چسب می باشد را مرطوب کنید تا چسب شل شود. چسب را به آرامی بگیرید و جدا کنید. چرا که جدا کردن ناگهانی آن موجب تشدید در زخم می شود.
توجه:
- از تمیز بودن زخم و پوست اطراف آن مطمئن شوید.
- لبه های چسب را که شل شده اند با قیچی به آرامی جدا کنید. چسب و زخم می بایست تمیز باشد.
- با بررسی های روزانه مطمئن شوید هیچ نشانه ایی از عفونت در زخم وجود ندارد.
- نباید چسب را از روی زخم بکشید این کار باعث زخم مجدد می شود.