- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
یکی از روشهای اصلی درمان میخچه استفاده از چسب میخچه دوتابل است. این چسب مانند چسب زخم به نظر میرسد و حاوی ۴۰ درصد سالیسیلیک اسید است. با تاثیرگذاری سریع، این چسب به راحتی میتواند میخچه و یا زگیل را از بین ببرد و کاملاً ضد حساسیت است.
ویژگیهای چسب میخچه دوتابل
- مناسب برای از بین بردن میخچه
- فقط برای استفاده موضعی مناسب است
- مقاوم در مقابل نفوذ رطوبت و باکتری
- دارای سالیسیلیک اسید ۴۰ درصد است
- به طور کامل با پوست همرنگ است
- دارای حلقه فومی نرم جهت کاهش فشار بر روی محل میخچه است
- به سرعت تاثیر گذار است
طریقه مصرف چسب میخچه
برای استفاده از چسب میخچه دوتابل، ابتدا محل مورد نظر را با آب گرم شستشو داده و خشک کنید. سپس لایه محافظ روی چسب موضعی میخچه را آرام آرام بردارید و آن را به نحوی روی محل آسیب دیده قرار دهید که قسمت زرد رنگ آن که حاوی ماده موثر است، به طور کامل روی محل میخچه قرار گیرد. روزانه یک بار چسب را تعویض کنید و حداقل به مدت دو تا سه روز این روند را ادامه دهید.
هشدار
باید توجه داشت که از استفاده طولانی مدت این چسب خودداری کنید چرا که ممکن است باعث بروز حساسیت شود. همچنین باید از استفاده چسب در نواحی ملتهب پوست، بریدگیهای کوچک و خراشیدگیها یا نواحی بدون زگیل خودداری کنید. در صورت بروز حساسیت به هنگام استفاده از این چسب، با پزشک خود مشورت کنید.
روش نگهداری
برای نگهداری این محصول باید آن را در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد، دور از نور خورشید و رطوبت نگهداری کرد و از دید و دسترس کودکان دور نگه داشت.
سوالات متداول
میخچه چیست؟
میخچه به لایههای ضخیم شده و سخت پوست میگویند که اغلب در محل قرارگیری فشار بیش از حد روی پوست، مانند پای پا، انگشتان پا، دستها و انگشتان دست ایجاد میشود.
چگونه از میخچه جلوگیری کنیم؟
برای جلوگیری از میخچه، میتوانید از کفشهای مناسب و راحت استفاده کنید و بهداشت پاهای خود را رعایت کنید. همچنین، میتوانید از جورابهای مناسب و با کیفیت استفاده کنید و پوست پاهای خود را مرتب شستشو کنید و خشک کنید.
چه افرادی نمی توانند از چسب میخچه استفاده کنند؟
بیمارانی که دچار اگزما و سایر مشکلات پوستی نظیر التهاب، عفونت، قرمزی هستند، باید از استفاده از چسب میخچه خودداری کنند. همچنین، بیماران درگیر به نوروپاتی محیطی، بیماران دیابتی و بیماران مبتلا به اختلال در گردش خون و مشکلات عروق محیطی نیز نباید از چسب میخچه استفاده کنند.
چسب میخچه تا چند روز باید بماند؟
از چسب میخچه تا حداکثر ۱۴ روز میتوان استفاده کرد و نهایتا هر ۴۸ ساعت یک بار میتوانید از بانداژ موضعی دارو استفاده کنید.
بعد از استفاده از چسب میخچه چه کنیم؟
بعد از برداشتن چسب میخچه، میتوانید محل میخچه را به مدت ۵ دقیقه در آب گرم قرار دهید تا به رفع آن کمک کنید.
برای درمان میخچه چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنیم؟
در صورتی که میخچه دردناک و یا ملتهب شود، باید به پزشک مراجعه کنید. همچنین، اگر فرد درگیر میخچه به دیابت مبتلا باشد و یا سرعت جریان خون او با مشکل مواجه باشد، قبل از انجام هرگونه اقدامات درمانی باید به پزشک معالج خود مراجعه کند. همچنین، اگر میخچه به گسترش و پخش به سایر مناطق بدن، تغییر رنگ به قرمز یا آبی، یا بیش از دو هفته بدون تغییر درمانی باشد، نیز باید به پزشک مراجعه کنید.
آیا میخچه درد دارد؟
بله، در بسیاری از موارد، میخچه میتواند دردناک باشد، به ویژه اگر فشار بر روی محل میخچه افزایش یابد. در برخی موارد، میخچه ها ممکن است تورم، التهاب و قرمزی نیز داشته باشند که باعث ایجاد درد بیشتر میشود.
درمان میخچه اغلب شامل کاهش فشار بر روی محل میخچه و استفاده از چسب میخچه و باندهای موضعی دارویی میشود که به کاهش درد و التهاب کمک میکنند.
در صورتی که درد میخچه شدید باشد یا با درمانهای موجود کنترل نشود، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.