- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
ژل ضد آکنه ژنوبایوتیک یک محصول کاملا متفاوت و بسیار تاثیرگذار برای درمان و جلوگیری از بروز آکنه صورت می باشد. محصول نامبرده فوق دارای ترکیبات کاملا گیاهی مانند، عصاره یاس بنفش که برای کاهش چربی و کنترل باکتری هایی که مولد آکنه است، می باشد.
ژل ضد آکنه صورت ژنوبایوتیک با پوست صورت سازگار است و هیچ گونه عوارض جانبی ندارد و به خوبی سبب جمع شدن منافذ باز پوست شده و از بروز جوش و آکنه پیشگیری می کند.
ترکیبات ژل ضد آکنه ژنوبایوتیک:
اسید سالیسیلیک
که به عنوان یک اسید آلی بی بو و بی رنگ می باشد. ساختار اسید سالیسیلیک به فرمی است که به راحتی می تواند در روغن حل شود. به همین علت اسید سالیسیلیک را یک اسید محلول در چربی می شناسند. از این رو می تواند به راحتی در لایه های روغنی و چربی پوست نفوذ کند و باکتری ها و چربی های جمع شده را پاکسازی کند. زیرا تجمع باکتری ها و چربی های اضافی در پوست باعث بسته شدن منافذ، بروز جوش های سرسیاه و آکنه می شود. همچنین اسید سالیسیلیک به عنوان یک لایه بردار طبیعی، سلول های مرده روی سطح پوست را از بین می برد و سطح پوست را نرم تر می کند. این ماده دارای ترکیبات ضد التهابی، لایه بردار و ضد باکتریایی ملایمی می باشد.
عصاره گیاه یاس بنفش:
سرشار از ترکیبات گیاهی پلی فنولی و ورباسکوزاید می باشد، از این رو دارای خاصیت ضد التهابی، ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی می باشد. همچنین باعث مهار باکتری عامل بروز آکنه در منافذ پوست میشود.
روغن درخت چای
یا همان تی تری اویل سرشار از ترپن ها است و به عنوان یکی دیگر از عصاره های طبیعی استفاده شده، باعث مهار بالای باکتریهای مختلف که عامل جوش هستند میشود و فلور طبیعی پوست را نیز تنظیم و متعادل می کند.
نیاسین آمید
که یک شکل متفاوت از ویتامین B3 می باشد، به دلیل فواید بسیار زیادی که دارد برای تقویت پوست بسیار کاربردی می باشد.
اولئانولیک اسید
باعث مهار آنزیم 5-آلفا ردوکتاز می شود. از این رو فعالیت های غدد سباسه و میزان ترشح چربی را در پوست تنظیم می کند و از بروز آکنه جلوگیری میشود.
ویژگی های ژل آنتی آکنه ژنوبایوتیک
- کاهش و بهبود آکنه یا جوش با بالا بردن سنتز آنتی بیوتیک های طبیعی که در پوست هستند
- بهبود و درمان جوش های سر سیاه و سر سفید
- جمع کننده منافذ باز پوست
- مناسب استفاده آقایان و خانم ها
- مناسب استفاده پوست های آکنه ای
- جایگزین بسیار مناسب برای آنتی بیوتیک های شیمیایی
- درمان آکنه های التهابی
- پاکسازی عمیق منافذ باز پوست
- تنظیم فعالیت غدد سباسه پوست
- کاهش قرمزی و التهابات پوست
طریقه مصرف ژل ضد آکنه ژنو بایوتیک
- قبل از استفاده ژل ضدآکنه ژنوبایوتیک ابتدا دستهایتان را ضدعفونی کنید تا آلودگیها به پوست صورت انتقال پیدا نکنند.
- سپس پوست صورت یا محل وجود آکنه را با ژل شستشوی مناسب پوست خودتان شسته و خشک کنید.
- لایه نازکی از ژل ضدآکنه ژنوبایوتیک را روی محل آکنه قرار دهید و به آرامی ماساژ دهید.
- بعد از گذشت نیم ساعت پوست صورت خود را به خوبی شستشو دهید.
- روزی 2 مرتبه میتوانید از ژل ضدآکنه ژنوبایوتیک استفاده کنید.
- استفاده از ضد آفتاب مناسب در طول روز فراموش نشود.
هشدار ها و موارد قابل توجه
- قبل از مصرف ژل ضدآکنه ژنوبایوتیک روی پوست صورت، ابتدا روی سطح پوست بازو تست حساسیت انجام دهید.
- پس از هر بار مصرف درب ژل ضدآکنه ژنوبایوتیک را کاملا ببندید.
- از تماس ژل ضدآکنه ژنوبایوتیک با چشم خودداری کنید.
- در صورت تماس ژل ضدآکنه ژنوبایوتیک با چشم فوراً با آب فراوان شستشو دهید.
- در صورت بروز حساسیت، مصرف ژل ضدآکنه ژنوبایوتیک را قطع کنید و سپس با پزشک خود مشورت کنید.
شرایط نگهداری
- ژل ضدآکنه ژنوبایوتیک را به دور از دسترس اطفال نگهداری کنید.
- ژل ضدآکنه ژنوبایوتیک را به دور از نور مستقیم خورشید و در دمای زیر 30 درجه سانتی گراد نگهداری کنید.
سوالات متداول
آیا آکنه درمان قطعی دارد؟
لازم به ذکر است که جوش یا آکنه برجستگیهای ناخوشایندی است که به رنگ سفید، سیاه یا قرمز روی سطح پوست ظاهر می شوند و زیبایی و لطافت پوست را کاهش میدهند.
اولین جوش ها اصولاً در اوایل سن بلوغ دیده میشوند و با گذشت چندین سال ممکن است خود به خود درمان شوند. نکته مهم در خصوص اسکار و جای جوش این است که درمان آن ها دیگر به سادگی خود درمان آکنه نمی باشد. به همین علت برای پیشگیری از صدمات شدید و در بعضی موارد غیر قابل درمان آکنه، اقدامات پزشکی توصیه میشود.
چند نوع آکنه داریم؟
لازم به ذکر است که جوشهای صورت و بدن به دو دسته اصلی التهابی و غیر التهابی تقسیم بندی میشوند. که این دو دسته زیر شاخههایی نیز دارند. در این بخش به جوشهای غیر التهابی که رواج بیشتری نیز دارند می پردازیم:
انواع جوش های غیر التهابی
اصولاً جوشهای سرسفید و سرسیاه از نوع غیر التهابی آکنه می باشند که خفیفترین نوع جوش به حساب میآیند. جوشهای غیر التهابی اصولاً ورم نمیکنند و چندان دردناک نمی باشند و به ندرت ممكن است روی پوست اثری باقی بگذارند.
جوش یا آکنه های سر سفید
جوش های سر سفید همان کمدونهای بستهای می باشند که به شکل نقاط یا برآمدگیهای کوچک سفید رنگ روی پوست ظاهر میشوند. این جوشها معمولاً به شکل گرد با مرکز سفید و هالهای قرمز رنگ بروز پیدا می کنند. بعضی وقت ها ممکن است تار مویی از مرکز جوش های سرسفید بیرون بزند، یا چنین تصور شود که یک تار مو درون جوش گیر کرده است. پوست اطراف جوش های سرسفید ممکن است سفت یا چروک به نظر برسند، مخصوصا زمانی که جوش بزرگ یا خیلی برآمده باشد. از ویژگی های مثبت این جوشها این است که اصولا بعد از بهبود ردی از خودشان بهجای نمیگذارند.
جوش یا آکنه های سر سیاه
یکی از انواع شایع جوشهای صورت و بدن، آکنه های سرسیاه می باشند که در اصطلاح پزشکی به آنها کمدونهای باز نیز میگویند. نقاط کوچک سیاه یا تیره رنگی که کمی برآمده به نظر میرسند. پوست اطراف جوش های سرسیاه بر خلاف آکنه سر سفید، معمولاً ظاهری عادی دارند، ولی مرکز جوش سرسیاه از اطراف آن تیرهتر دیده میشود. این تغییر رنگ به علت آلودگی های موجود در جوش نمی باشد. جوش های سرسیاه در اصل جوش های سر سفیدی هستند که باز شدهاند. زمانی که محتویات یک جوش سرسفید در مجاورت هوا قرار میگیرد، تیره میشود و به جوش سر سیاه تبدیل می شود.