- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
ژل کنترل کننده چربی زوم فیکس دوکس حاوی AHA ژل ضد جوش و ضد لک می باشد و با کنترل و تنظیم ترشح چربی، از ایجاد جوش و التهابات پوستی جلوگیری می کند. این ژل با داشتن ترکیبات موثری همچون درم کام، آربوتین و گلیکولیک اسید باعث از بین رفتن سلول های مرده از سطح پوست و ایجاد شفافیت در پوست می شود. این شوینده غیر صابونی مخصوص پوست های چرب و مستعد آکنه می باشد.
ویژگی ژل کنترل کننده چربی حاوی AHA آکنه زوم فیس دوکس
شوینده مایع غیر صابونی
تنظیم کننده چربی و سبوم پوست
حاوی آربوتین و گلیکولیک اسید
کمک به پیشگیری از بروز جوش و آکنه های پوستی
کمک به رفع و درمان التهابات پوستی
کمک به رفع و درمان لک ها و تیرگی های صورت
لایه بردار پوست
مناسب پوست های چرب و جوش دار
نحوه مصرف
روزانه دو مرتبه صبح و شب، مقدار مناسبی از ژل کنترل کننده چربی فیس دوکس را روی صورت قرار داده و به آرامی ماساژ دهید.
هشدار
دقت فرمایید از تماس ژل کنترل کننده چربی فیس دوکس با چشم ها خودداری فرمایید و در صورت تماس اتفاقی با چشم ها، با آب فراوان شستشو دهید.
هنگام استفاده از این ژل، در صورتی که حساسیت و آلرژی پوستی نمایان شد مصرف محصول را قطع کرده و به پزشک خود مشورت نمایید.
این فرآورده دور از دسترس کودکان قرار گیرد.
چه کسانی می توانند از ژل کنترل کننده چربی حاوی AHA آکنه زوم فیس دوکس استفاده کنند؟
این شوینده، مخصوص پوست های چرب و جوش دار و مستعد آکنه می باشد و افراد که دارای پوست خشک هستند نباید از این محصول استفاده کنند.
ترکیبات موثر در ژل کنترل کننده چربی حاوی AHA آکنه زوم فیس دوکس
آلفا آربوتین
یک ترکیب کاملا شناخته شده است و برای روشن سازی و از بین بردن لک های روی پوست که در اثر نور آفتاب، افزایش سن و آکنه به وجود آمده اند تاثیر گذار می باشد. در واقع آلفا آربوتین باعث می شود که پوست ملانین زیادی تولید نکند و این کار موجب می شود که لک های تیره پوست کمتر شوند.
گلیکولیک اسید
در بسیاری از محصولات مراقبتی پوستی این ترکیب دیده می شود. گلیکولیک اسید یک لایه بردار ملایم است و باعث حفظ رطوبت در پوست می شود. گلیکولیک اسید باعث جدا شدن سلول های مرده از سطح پوست می شود و با تحریک تولید سلول های جدید روند تعویض سلول های پوستی را سرعت می بخشد و باعث جوان تر شدن پوست می شود. این ترکیب همچنین در درمان و رفع آکنه و لک های پوستی و رفع علائم پیری تاثیرگذار است.
درم کام
یا عصاره ی زعفران برفی یک ماده موثر ضد پیری پوست محسوب می شود که باعث معکوس شدن روند پیری پوست با تقویت ارتباط بین سلولی می شود. درم کام در محصولات مراقبتی از پوست می تواند باعث افزایش سفتی و قوام پوستی شود و کلاژن و الاستین پوست را به مقدار چشمگیری افزایش دهد و از این طریق باعث جوانسازی پوست می شود.
دلایل چرب شدن پوست چیست؟
چرب شدن بیش از حد پوست ممکن است بر اثر عواملی همچون:
ژنتیک
ترشح بیش از حد سبوم پوست ممکن است در اثر عامل ژنتیکی باشد. اگر یکی از والدین دارای پوست چرب باشند احتمال اینکه غدد سبابه در شما نیز فعال باشد وجود دارد.
سن
با بالا رفتن سن، غدد چربی سبوم کمتری تولید می کنند و چربی آن کاهش می یابد. با افزایش سن، پوست پروتئین های خود همانند کلاژن را از دست می دهد و عملکرد غدد سبابه کاهش می یابد و به همین دلیل یکی از فواید پوست چرب این است که نشانه های پیری و چین و چروک در آن کمتر از پوست خشک دیده می شود.
منافذ باز پوست
منافذ روی پوست ممکن است به علت افزایش سن، تغییرات وزن و یا وجود جوش، بازتر شده این منافذ باعث تولید چربی شده و پوست را چرب می کند. به همین دلیل قسمت هایی از پوست که دارای روزنه های باز هستند مراقبت بیشتری نیاز دارند.
استفاده از محصولات نامناسب
گاهی اوقات برای شستشو و مراقبت از پوست از محصولات نامناسب استفاده می کنیم که باعث آسیب رساندن به پوست و خشکی آن می شود و پوست در واکنش به این حالت چربی و سبوم اضافی تولید میکند.
عدم استفاده از مرطوب کننده
یک تصور غلط این است که مرطوب کننده ها باعث چربی پوست می شوند و افراد با پوست چرب نیاز به مرطوب کننده ندارند. در صورتی که پوست های چرب نیز نیازمند آبرسانی و رطوبت هستند اما اغلب، این امر نادیده گرفته میشود. بدون استفاده از مرطوب کننده ها هر پوستی خشک می شود که باعث تولید چربی بیشتر در پوست می شود.
علت بروز جوش صورت چیست؟
جوش و آکنه های پوستی به دلایل متفاوتی بروز می کند. جوش صورت، یک زائده کوچک پوستی است که هنگام فعال شدن غده های چربی بروز می کند. دلایل بروز جوش عبارتند از:
چربی غیر مفید پوست
اصلی ترین عامل بروز جوش و آکنه های پوستی تولید بیش از حد چربی پوست است که اگر کنترل و مهار نشود باعث ظهور جوش و آکنه روی پوست خواهد شد.
بسته شدن منافذ پوستی
ترشح چربی بیش از حد، باعث بسته شدن منافذ پوست شده و باعث عدم رطوبت و آبرسانی به پوست و ایجاد جوش های سرسیاه و سرسفید می شود. همچنین گرد و غبار و آلودگی محیط، استفاده بیش از حد از لوازم آرایشی باعث بسته شدن منافذ پوست و ایجاد جوش می شود.
عوامل هورمونی
تغییر در ترشح هورمون ها در دوران قاعدگی، مصرف داروهای ضدبارداری، اختلال در عملکرد هورمون ها باعث بروز جوش های صورت می شود. همچنین استفاده از برخی داروها مانند داروهای حاوی تستوسترون یا لیتیوم و... باعث ایجاد جوش های پوستی می شوند.
عوامل محیطی
از شایعترین عوامل بروز جوش صورت رژیم غذایی نامناسب می باشد. استفاده از غذاهایی که کربوهیدارت زیادی دارند مانند نان، شیرینی، چیپس و غذاهایی چرب و شکلات می تواند باعث تشدید جوش ها شوند. کمبود برخی از ویتامین ها، استرس، بهداشت ضعیف و سیستمی ایمنی ضعیف بدن نیز می تواند باعث بروز جوش و آکنه شود.