- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
کرم ضد قرمزی رزالیفت درمالیفت، یک محصول منحصر به فرد برای درمان التهابات و قرمزی پوست می باشد.
همانطور که مستحضر هستید اصولاً قرمزی پوست در ناحیه بینی و روی گونه مشاهده می شود، که باعث میشود زیبایی چهره کاهش پیدا کند و ناهماهنگی رنگ پوست جلوه خوبی نخواهد داشت.
کرم ضد قرمزی رزالیفت با بهبود و درمان قرمزی، باعث شاداب و زیباتر شدن پوست میشود. این ترمیم کننده پوست یک ترکیب غیر استروئیدی است که از ترکیبات تخصصی برای رفع قرمزی پوست استفاده می کند.
ترکیبات کرم ضد قرمزی رزالیفت درمالیفت:
سویتون:
که یک ماده ضد التهابی التیام بخش می باشد. با کاهش قرمزی و کاهش تکثیر سلول های اندوتلیال، افزایش VEGF و کاهش نقص ها و التهابات پوستی می شود.
کلاریتا:
این ترکیب پلی فنولی، آنتی اکسیدانی بسیار قوی است که باعث کاهش قرمزی وسیع گسترده پوست می شود و کمک بزرگی به رفع جوش های التهابی می کند.
آسپارلین:
با بالا بردن میزان انرژی و عملکرد متابولیسم سلول هایب پوست باعث حفظ طراوت و شادابی آن می شود.
فوکوژل:
ترکیبی پلی ساکاریدی است که باعث حفظ رطوبت لایه شاخی پوست می شود.
ویژگی های کرم ضد قرمزی رزالیفت درمالیفت
- بهبود دهنده و ضد التهاب پوست
- کاهش و درمان قرمزی پوست
- افزایش و محافظت از شادابی و طراوت پوست
- فاقد ترکیبات استروئیدی
چطور مصرف کنیم
- كرم رزالیفت را به صورت روزانه ۲ تا ۳ مرتبه روى مناطقی از پوست که دچار قرمزی یا التهاب شده است بمالید.
- مصرف کرم رزالیفت را تا درمان کامل قرمزی و التهابات ادامه دهید.
لطفا دقت کنید
- از تماس کرم رزالیفت با چشم ها خودداری کنید.
- در صورت تماس کرم رزالیفت چشم ها را با آب فراوان شستشو دهید.
قبل از مصرف کرم رزالیفت بروشور داخل جعبه را مطالعه کنید.
شرایط نگهداری
- كرم رزالیفت را مکان خشک و خنک نگهداری کنید.
- کرم رزالیفت را به دور از دسترس کودکان نگهداری کنید.
- کرم رزالیفت را به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
سوالات متداول
مزایای کرم ضد قرمزی پوست رزالیفت درمالیفت چیست؟
- مقابله با بروز بیماریهای پوستی مثل اگزما
- کاهش درد و خارش به علت گزیده شدن توسط پشه، کک، زنبور و غیره
- درمان التهابات پوستی به علت تماس شدید با نور آفتاب و یا لیزر درمانی
- بهبود حساسیتها و آلرژی های مختلف پوستی که به علت عواملی مثل بوییدن بعضی از گلها، تماس با بعضی از فلزات، شویندهها و استفاده از بعضی مواد آرایشی رخ می دهند.
- افزایش شفافیت، تازگی و شادابی پوست
- ترکیبات استروئیدی در ساخت کرم استفاده نشده است
- کاهش و بهبود کامل قرمزی و التهابات پوست به علت اپیلاسیون
چه چیزی باعث قرمزی پوست می شود؟
همانطور که مستحضر هستید در طول روز و در محیط کار یا دانشگاه با افرادی برخورد داشتهاید که به قرمزی و التهاب پوست مبتلا بوده اند. این قرمزی معمولا در ناحیهی صورت شدت بیشتری پیدا می کند.
دلایل مختلفی وجود دارد که می تواند عامل بروز سرخی پوست باشد که مهمترین آنها عبارتند از: کهیر، اگزما، شوک متأثر از آلرژی یا همان آنافیلاکسی، افزایش فشار خون، حساسیت به بعضی از حیوانات، مسمومیتهای مختلف، سرماخوردگی و استرس شدید . اما این نکته لازم به ذکر است که یکی از علتهای اصلی قرمزی پوست که در بانوان بسیار شایع می باشد، اپیلاسیون است.
آفتاب سوختگی
شایع ترین علت قرمزی پوست، آفتاب سوختگی است. زمانی که فرد دچار آفتاب سوختگی شود، پوست آن ها به شدت قرمز میشود. اگر بدون هیچگونه مصرف محصولات محافظتی در برابر نور خورشید بایستید، قطعا دچار سوختگی حاد خواهید شد.
درماتیت سبورئیک
که در اصل نوعی اگزما است، باعث بروز قرمزی، سوزش و حساسیت پوست می شود.
قرمزی در اثر گرما
در بعضی از موارد ممکن است در مقابل تابش مستقیم نور خورشید نباشید، اما هوا بسیار گرم و شرجی است. در هوای گرم باعث میشود تا خون زیاد داخل مویرگهای زیر پوستی تجمع پیدا کنند. اصولا این قرمزی درد زیادی ندارد و بیشتر احساس سوزش یا خارش خفیف خواهید داشت.
پسوریازیس
که یک بیماری بسیار مزمن و ناخوشایند است. ابتدا خود را با قرمزی و خارش بیش از حد پوست نشان میدهد که این قرمزی به تدریج بزرگ و بزرگتر میشود و در انتها ظاهری فلس مانند پیدا میکند. پسوریازیس در حقیقت زمانی بروز پیدا می کند که بدن اقدام به تولید سلولهای پوستی بیش از حد نیاز میکند. در این شرایط لایههای پوستی بیش از حد طبیعی باعث ایجاد تورم، خارش، قرمزی و بافتی شبیه فلس ماهی میشوند.
زونا
اگر در دوران کودکی به بیماری ویروسی آبله مرغان مبتلا شده باشید، ویروس زونا می تواند روی بقایای این ویروس سوار شده و به شکل جدیدی باعث آسیب رساندن به پوست شما می شود. زونا با جوشهایی مثل تاولهای قرمز آبدار روی کمر، شکم و به صورت کل تن آغاز میشود.
لوپوس
به یکی از بیماریهای مزمن نقص سیستم ایمنی بدن لوپوس می گویند نام دارد. متاسفانه لوپوس باعث ایجاد اختلاف در سیستم ایمنی بدن می شود. در اثر این اختلالات، سیستم ایمنی به جای حمله به عوامل خارجی، به اشتباه بافت بدن را مورد حمله قرار میدهد. همین موضوع باعث میشود تا بافت بدن به صورت تدریجی آسیب ببیند. که اصولا این آسیب ها به شکل ظاهری قرمزی پوست روی صورت ظاهر می شود. لازم به ذکر است که لوپوس باعث بروز قرمزی پوست به شکل یک الگوی خاص میباشد.
آیا آلرژی به داروهای خاص سبب قرمزی پوست می شود؟
معمولا بعضی از افراد به بعضی از حساسیت و آلرژی دارند و این حساسیت ها اصولاً در قالبهای مختلف بروز پیدا میکند. به عنوان مثال: گاهی ممکن است این آلرژی همراه با حساسیت پوستی بروز پیدا کند. زمانی که به علت مصرف یک داروی خاص دچار حساسیت، خارش یا قرمزی شدید پوستی می شوید، حتما این موضوع را با دکتر خود به اشتراک بگذارید. توصیه می شود بدون اطلاع پزشک مصرف دارو را قطع نکنید.
بعضی از داروهایی که می تواند باعث بروز حساسیت پوستی شوند، شامل موارد زیر هستند:
- پنی سیلین ها یا سایر آنتی بیوتیکها
- داروهایی که برای درمان بیماری صرع می باشد
- داروهایی که مخصوص شیمیدرمانی هستند
- داروهای ضد التهابی مثل بروفن یا آسپرین
- سلولیت
- لازم به ذکر است که این سلولیت با خطوط چربی روی پوست تفاوت بسیاری دارد. سلولیت یک نوع بیماری و عفونت پوستی مزمن است. زمانی که پوست شما دچار عفونت شود و به سرعت درمان نکنید، سلولیت ایجاد خواهد شد. سلولیت در ابتدا با خارش، سوزش و قرمزی پوست همراه است و به تدریج عفونت ظاهر میشود.