- نقد و بررسی
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
چسب زخم بستر کامفیل کلویلاست 15*15:
چسب زخم بستر کامفیل مربعی تشکیل شده از ذرات سلولزی جاذب رطوبت است، که درون یک توده الاستیک و چسبنده قرار گرفته اند، زمانی که پانسمان به روی زخم قرار گیرد، تماس این ذرات با اگزودای زخم باعث جذب آن می شود و تشکیل یک ترکیب ژل مانندی که غالبا شیری رنگ است را می دهند، و به تدریج موجب پوشاندن زخم می شوند.
تشکیل این ژل در بستر زخم باعث این می شود تا محیط مناسبی برای درمان مرطوب زخم بوجود آید، همچنین این ژل موجب حفاظت از انتهای آزاد اعصاب و بافت گرانولاسیون می شود، بنابراین بر اساس این ویژگی شاهد کاهش قابل ملاحظه درد بیمار هستیم.
این ژل شیری رنگی که زیر کامفیل مربعی شکل می گیرد، همانند یک چراغ راهنما عمل کرده و زمان تعویض پانسمان را اعلام می کند، در واقع نباید پانسمان را بی جهت تعویض کرد و تنها زمانی باید این کار را کرد که این ژل شیری نزدیکی لبه های پانسمان برسد.
سطح خارجی این کامفیل مربعی غیر قابل نفوذ نسبت به آب است و این امکان را به بیمار می دهد تا در دوش گرفتن مشکلی نذاشته باشد.
به روی کامفیل کلویلاست شبکه مدرجی وجود دارد که امکان و بررسی و مشاهده تغییرات شکل و اندازه زخم را پس از هر مرتبه تعویض فراهم می کند، در لبه های این کامفیل دستگیره های پلاستیکی وجود دارد که امکان در دست گرفتن آن را برای چسباندن، بدون تماس دست یا دستکش با سطح چسبنده پانسمان فراهم می کند.
ویژگی های چسب زخم بستر کامفیل کلویلاست 15*15:
- ضد آب
- تنفس پذیر و با ماندگاری بالا
- مناسب برای زخم های حاد و مزمن غیر عفونی با ترشح متوسط و کم
- بهبود دهنده زخم در محیط مرطوب
- جذب کننده ترشحات زخم
- تنظیم کننده مقداررطوبت به دلیل وجود لایه هوشمند
- مراقبت از انتهای آزاد اعصاب و بافت گرانولاسیون
- کاهش درد
- امکان تمیز کردن چسب در مواقع تماس با ادرار و مدفوع
- مناسب برای انواع بخیه های جراحی
- افزایش سرعت ترمیم زخم
- قابلیت برش چسب
- دارای شبکه مدرج جهت مشاهده تغییرات اندازه زخم
- ضد باکتری
- ساخت کشور دانمارک
موارد مصرف چسب کامفیل:
پانسمان
سوختگیهای سطحی
زخم بستر
زخمهای پاها
زخمهای پس از عمل جراحی
چسب کامفیل چیست ؟
یکی از روش برای درمان های سریع زخم ها استفاده از چسب زخم بستر می باشد، از این چسب ها معمولا برای مواقعی استفاده می شود که زخم ها سطحی باشند.
در واقع چسب زخم بستریک نوع پانسمان هیدروکلوئید به حساب می آید، پانسمان هیدروکلوئید به این معناست که این چسب ها، یک محیط مرطوبی را برای زخم ایجاد می کنند و به عنوان یک مانع و عایق در برابر نفوذ میکروب ها از هوا و جلوگیری از آلودگی محل مورد نظر عمل می کند، این چسب ها دارای تنوع مختلفی هستند که با توجه به نوع زخم، کارایی متفاوتی دارند.
یکی از انواع این چسب ها، چسب زخم بستر کامفیل است که قابل استفاده در اکثر زخم ها می باشد.
این نوع ازچسب ها زخم ها همانند سایر چسب ها نمی باشد و نیازی نیست که دائما تعویض شوند و از این جهت مزیت بالایی محسوب می شوند.
نحوه استفاده از چسب کامفیل چگونه است؟
ابتدا باید به اندازه ابعاد زخم از چسب کامفیل برش داد و سپس به آرامی آن را به روی محل زخم قرار داد. در مرحله بعدی و لایه رویی چسب را برداشته و با فشار ملایم چسب را به روی زخم فیکس نمایید.
زمان تعویض چسب زخم بستر؟
زمانی که ژل شیری رنگ به نزدیکی لبه های پانسمان برسد، زمان تعویض چسب زخم بستر فرا رسیده است.
برای تعویض پانسمان می بایست از لبه ها شروع و بعد از آزاد کردن آنها باید به سمت مرکز پانسمان حرکت کرد.