در حال بارگزاری ...
0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
دسته بندی محصولات
    بسته

    بهترین روش از بین بردن ترک های پوستی

    بهترین روش از بین بردن ترک های پوستی

    ترک‌های پوستی یا استرچ‌مارک از نظر جسمانی هیچ ضرری برای سلامتی بدن ندارند اما از نظر روحی باعث اضطراب و کاهش حس اعتماد‌به‌نفس در افراد به ویژه در خانوم‌ها می‌شوند. ترک‌های پوستی یک اسکار دائمی هستند که با گذر زمان رنگ آن‌ها روشن‌تر می‌شود و در دوران جوانی که بدن به شدت در حال تغییر و تحول است افزایش می‌یابند. ترک‌های پوستی با روش‌های درمانی که در ادامه مقاله به آن اشاره خواهد شد می‌توانند تا حدودی ترمیم یابند و جمع‌تر شوند اما به طور کامل از بین نمی‌روند و درمان قطعی ندارند و بهتر است به جای واژه‌ی درمان از واژه بهبود ترک‌های پوستی استفاده کنیم این درمان‌ها با هدف سفت شدن کلاژن و بهبود رنگ و ظاهر بافت پوست انجام می‌گیرد.

    علت ترک های پوستی چیست؟

    توانایی انقباض و انبساط و خاصیت کشسانی پوست بستگی به پروتئینی به نام کلاژن دارد اگر سطح این پروتئین در بدن کم باشد این توانایی در پوست کاهش می‌یابد و پوست نازک می شود. کشیدگی در پوست حاصل تغییرات ناگهانی است که در پوست رخ می‌دهد و در واقع در اثر شوکی است که به پوست وارد می‌شود و سطحی‌ترین لایه پوست دچار پارگی می‌شود و استرچ مارک ایجاد می‌شود. این ترک‌ها ابتدا به صورت رگه‌های نازک و صورتی‌شکل و به صورت چروک پوستی دیده می‌شوند که ممکن است با خارش و حساسیت  همراه باشند و با پیشرفت آنها رنگشان به قهوه‌ای تیره، قرمز و بنفش تغییر می کند که بستگی به رنگ پوست افراد دارد و در نهایت رنگ آن‌ها محو شده و به رنگ نقره‌ای در می‌آیند. چاق و لاغر شدن پی‌در‌پی و یا بارداری در سنین پایین می‌تواند این ضایعه پوستی را به وجود آورد همچنین رشد ناگهانی و تغییرات هورمونی و بلوغ می‌تواند در ایجاد ترک‌های پوستی تاثیر‌گذار باشند.

    مصرف بعضی از داروهای خاص و همچنین بعضی از بیماری‌ها مانند خشکی پوست، اگزما، پسوریازیس، دیابت نوروپاتی می‌تواند از دلایل به وجود آمدن ترک‌های پوستی باشند. ژنتیک یکی از دلایل استرچ‌مارک است که نقش پررنگ و مهمی در ایجاد ترک پوستی دارد. همچنین ترک‌های پوستی در خانوم‌ها نسبت به آقایان و در افراد با رنگ پوست سفید بیشتر دیده می‌شود. نواحی که بیشتر دچار استرچ‌مارک می‌شوند شکم، سینه‌ها، لگن، پهلو، باسن و ران‌ها می‌باشند.

    درمان ترک‌های پوستی با روش پزشکی 

    درمان ترک‌های پوستی با روش پزشکی 

    درمان‌های موضعی 

    استفاده از پماد‌ها و کرم‌ها یکی از درمان‌های ارزان قیمت برای از بین بردن ترک‌های پوستی  است که مصرف آن‌ها باید به صورت مداوم و منظم باشد. این درمان به طور کامل نمی‌تواند ترک‌ها را از بین ببرد اما تا حدودی می‌تواند ظاهر آن‌ها را بهبود ببخشد. استفاده از این درمان بیشتر برای پیشگیری از ایجاد ترک‌های پوستی در دوران حاملگی توصیه می‌شود. ترکیب این روش با روش میکرودرم‌ابریژن می‌تواند نتیجه‌ی بهتری را در کاهش عمق و طول ترک‌ها و بهبود ظاهر آن‌ها داشته باشد. 

    درمان با روش میکرودرم‌ابریژن 

    یک روش بدون درد و با هدف جوان‌سازی پوست انجام می‌شود که توسط دستگاه، کریستال‌های مخصوصی روی سطح پوست کشیده می‌شوند و لایه‌ی فوقانی(اپیدرم) پوست ساییده می‌شود و به طور همزمان توسط سیستم مکش دستگاه، کریستال‌ها از سطح پوست جمع شده و باعث از بین رفتن سلول‌های مرده پوست می‌شوند. این روش باعث تحریک پوست شده و آن را وادار به ساخت کلاژن و الاستین بیشتر می‌کند و سلول‌های جوان و جدید جایگزین سلول‌های مرده و آسیب‌دیده می‌شوند. انجام این روش بعد از چند جلسه باعث بهبود رنگ و بافت پوست می‌شود و ظاهر ترک‌ها کاهش می یابد.

    درمان با روش کربوکسی‌تراپی

    در کربوکسی‌تراپی از طریق تزریق، گاز کربن‌دی‌اکسید وارد موضع مورد نظر و ترک‌های پوستی می‌شود. تزریق گاز کربن‌دی‌اکسید باعث افزایش جریان خون در ناحیه مورد نظر می‌شود و این کار باعث افزایش تغذیه سلول‌ها و در نتیجه باعث افزایش کلاژن‌سازی می‌شود. این روش از افتادگی پوست جلوگیری می‌کند و برای ترک‌های شکم ایجاد شده در دوران حاملگی روش مناسبی می‌باشد و باعث بهبود استحکام پوست شکم می‌شود. این روش درمانی به صبر و حوصله نیاز دارد و بستگی به پوست فرد درمان گر و موضع تحت درمان دارد و تعداد جلسات برای افراد متفاوت خواهد بود. توصیه پزشکان برای اثرگذاری بهتر کربوکسی‌تراپی تکرار سالیانه این روش می‌باشد تا اثرات آن ماندگاری بیشتری داشته باشد. اگر روش کربوکسی‌تراپی توسط متخصص با تجربه انجام پذیرد عارضه خاصی ندارد اما کبودی و قرمزی پوست و احساس گرما در ناحیه تزریق نیز احساس خواهد شد که موقتی است و بیشتر از یک روز طول نمی‌کشد. این روش درمان، سرپایی و بدون بی‌هوشی، بدون دوره‌ی نقاهت و مراقبت طولانی‌مدت می‌باشد.

    درمان با روش میکرونیدلینگ

    یک روش غیر تهاجمی برای افزایش خون‌رسانی به موضع مورد نظر و ایجاد سلول‌های جدید و جوان است. در این روش لایه‌ی فوقانی پوست هدف قرار می‌گیرد و پزشک سوزن‌های بسیار کوچکی را وارد پوست می‌کند و سوراخ‌های ریزی را در پوست ایجاد می‌کند و پوست را برای ترمیم این سوراخ‌ها به ساخت کلاژن و الاستین تحریک می‌کند و باعث ترمیم و بازسازی پوست می‌شود.

    درمان با روش لیزر فرکشنال

    درمان با روش لیزر فرکشنال

    این روش یک روش پرطرفدار برای درمان ترک‌های بارداری محسوب می شود. در این روش درمانی، ستون‌هایی از نور لیزر با شعاع‌های خیلی باریک  بر سطح پوست تابانده می‌شود و‌ قسمت‌هایی از لایه سطحی پوست (اپیدرم) که اشعه به آن‌ها تابانده نشده است ترمیم پوست را انجام می‌دهند. در واقع اشعه‌ی تابیده‌شده وارد لایه‌ی میانی پوست (درم) می‌شود یعنی جایی که کلاژن پوست قرار دارد و باعث تحریک کلاژن‌سازی در این منطقه می‌شود. لیزر فرکشنال برای تمامی نقاط بدن قابل استفاده می‌شود و بعد از انجام 3 یا 4 جلسه، علائم بهبودی نیز مشاهده خواهد شد. همچنین اگر در طول دوره‌ی درمان از داروهای موضعی نیز استفاده شود اثرگذاری لیزر نیز بیشتر خواهد بود.

    درمان با روش مزوتراپی

    درمان با روش مزوتراپی

    در این روش درمانی که بدون نیاز به جراحی می‎‌باشد تمام مواد مورد نیاز پوست که برای کلاژن‌سازی نیاز است با تزریق مستقیم به لایه‌های زیرین پوست انجام می‌گیرد و پوست تحریک می‌شود و شروع به کلاژن‌سازی بیشتر می‌کند. این روش درمانی باید توسط پزشک مجرب و با رعایت تمام اصول بهداشتی انجام گیرد تا عوارضی برای فرد به وجود نیاورد. این روش برای خانوم‌های باردار و شیرده و افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می‌کنند روش مناسبی نمی‌باشد.

    درمان ترک پوستی با روش‌های طبیعی

    درمان ترک پوستی با روش‌های طبیعی

    روغن زیتون

    روغن زیتون حاوی انواع آنتی‌اکسیدان‌ها و اسیدلینولئیک است که می‌تواند بافت آسیب دیده پوست را ترمیم کند و باعث افزایش رطوبت پوست شود. گرچه روغن زیتون نمی‌تواند از ایجاد ترک‌های پوستی جلوگیری کند اما می‌تواند روند آن ها را کنترل کند و از شدت آن‌ها بکاهد. بهتر است روغن زیتون را با شروع بارداری، شروع کنید تا نرمی پوست حفظ شود و با بزرگ شدن شکم احتمال ترک‌های پوستی کاهش یابد.

    کره کاکائو

    کره کاکائو سرشار از پلی‌فنول‌ها که انواعی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند می‌باشد و خاصیت مرطوب‌کنندگی فوق العاده‌ای دارد و می‌تواند پوست را هیدراته نگه دارد. پلی‌فنول‌ها باعث بهبود خاصیت ارتجاعی پوست و بهبود رنگ پوست می‌شوند و بسیاری از افراد از کره کاکائو برای درمان موضعی مشکلات پوستی استفاده می‌کنند. همچنین بسیاری از خانوم‌ها از آن برای جلوگیری از ترک‌های پوستی در دوران بارداری استفاده می‌کنند. بدین منظور در طول چند ماه، روزی دو بار مقداری از کره کاکائو را به طور مستقیم  روی ترک‌های پوستی خود بمالید.

    روغن نارگیل

    روغن نارگیل یک روغن بسیار عالی برای پوست‌های خشک و سرشار از ویتامین‌های A و E با خاصیت آنتی‌اکسیدانی برای ترمیم و جوان سازی پوست می باشد. می‌توانید روغن نارگیل را دو یا سه مرتبه در روز روی ترک‌های پوستی خود بمالید و آن را به آرامی ماساژ دهید تا کاملا جذب پوست شود. بهتر است از روغن نارگیل زمانی که هنوز ترک‌های پوستی به رنگ قرمز و صورتی هستند استفاده شود تا از شدت آن‌ها کاسته شود.

    جمع بندی

    استرچ مارک یک امر طبیعی و اجتناب ناپذیر است و در دنیا هیچ درمان قطعی و صددرصد برای آن وجود ندارد و اینکه گفته شود با روش‌هایی می‌توان از به وجود آمدن این رگه‌ها پیشگیری کرد باید گفت چنین ادعایی درست نمی‌باشد. اما یکی از مهم‌ترین کارهایی که می‌توان برای پیشگیری از به وجود آمدن ترک‌های پوستی انجام داد حفظ تناسب اندام می‌باشد. سعی کنید وزن خود را ثابت نگه دارید و از  نوسانات وزنی خود جلوگیری کنید و  غذاهایی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله سیلیکون و روی استفاده کنید و به مقدار کافی آب بنوشید.

     

    درج نظر

    خانه
    دسته ها
    جستجو
    0 سبد
    پروفایل
    بیشتر
    تماس
    دسته بندی ها
    تخفیفات ویژه
    زود مصرف ها با قیمت کمتر
    آرایشی و بهداشتی
    مکمل های غذایی
    مادر و کودک
    محصولات جنسی
    مکمل های ورزشی
    مکمل های تنظیم وزن
    بازگشت به بالا