فشار خون را از آن جهت قاتل خاموش میدانند که اغلب تا مراحل انتهایی دارای نشانه خاصی نیست و برای اطلاع از میزان آن باید حتما اندازه گیری شود. اگرچه برخی از علامتها برای کم فشاری یا پرفشاری فهرست شده است، اما باز هم ممکن است در افراد مختلف علایم متفاوتی داشته باشد. مثلا ممکن است شخصی به هنگام فشار بالا دچار سرگیجه شود، اما فرد دیگری با فشار پایین نیز همان علامت را داشته باشد. فاجعه زمانی اتفاق میافتد که فرد بر اساس حدس و گمان خود عمل کند، مثلا احساس کند سرگیجه او ناشی از فشار پایین است (در حالی که فشار او بالا باشد) و برای درمان اولیه خود نمک و قند بخورد. یا بر عکس آن.
بنابراین عاقلانه ترین راه، سنجش فشار خون است، که برای اندازه گیری آن میتوان به مراکز درمانی مراجعه کرد.
فشارسنج دیجیتال ابزاری است که برای اندازهگیری فشار خون و ضربان قلب در خانه استفاده میشود.
فهرست مطالب
فشارسنج دیجیتالی چیست؟
دستگاه فشار خون دیجیتالی شامل یک کاف بادی است که معمولاً دور بازو پیچیده میشود و یک دستگاه نظارتی که فشار کاف را اندازه گیری میکند. فرآیند گرفتن فشار خون کاملاً به صورت خودکار انجام میشود. مانیتور روی فشارسنج دیجیتالی دو فشار زیر را ارائه میدهد:
-
فشار سیستولیک: فشاری است که خون بر دیواره شریان شما (رگ خونی) در هنگام ضربان قلب شما وارد میکند (عدد بالا).
-
فشار دیاستولیک: فشاری است که خون شما بر دیوارههای شریان زمانی که قلب شما بین ضربانها استراحت میکند (عدد کم).
مانیتورهای فشار خون یک سرمایه گذاری با کیفیت و عملی برای افرادی است که مایل به نظارت بر سطح فشار خون خود هستند. برای بزرگسالان 40 سال یا بالاتر و کسانی که در معرض خطر افزایش فشار خون هستند (به عنوان مثال، افراد دارای اضافه وزن یا چاق و سیگاریها) غربالگری سالانه توصیه میشود. برای بزرگسالان 18 تا 39 ساله که خطر زیادی وجود ندارد، غربالگری هر سه تا پنج سال توصیه میشود.
درج نظر