- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
چسب زخم بستر کامفیل کلوپلاست 20*20
زخم بستر متاسفانه در افراد بیماری اتفاق می افتد که نمی توانند حرکت کنند و به صورت مدام در بستر هستند، در چنین شرایطی این افراد به نگه داری و مراقبت نیاز دارند.
فعالیت و ورزش دادن بیمار یکی از راه های جلوگیری از پیشرفت زخم بستر می باشد، زخم بستر به چهار نوع معمولی، متوسط، پیشرفته و بسیار پیشرفته تقسیم می شود.
در زخم بستر سطحی استفاده از داروها و مسکن هایی مانند استامینوفن باعث درمان می شوند، در زخم بستر متوسط زخم عمیق تر است و اطراف زخم آلودگی وجود دارد که باید به پزشک مراجعه کرده و درمان صورت بگیرد.
زخم بستر عمیق و پیشرفته بدترین نوع زخم بستر است در این نوع زخم نه تنها بافت مورد نظر بلکه قسمت های داخلی عضو آسیب دیده نیز آلوده می شود و نیاز به مراقبت ویژه ای دارد، اگر درمان نشود عوارض بدتری دارد.
زخم بستر بسیار عمیق که نوع شدید از زخم بستر است باعث ایجاد یک حفره ی بزرگ در بدن بیمار می شود در این حالت نه تنها بافت بلکه استخوان نیز مشخص می شود و بسیار دردناک و عذاب آور برای فرد بیمار است.
به همین خاطر هنگام بروز زخم بستر باید اقدامات درمانی هر چه سریع تر صورت بگیرد.
کلوپلاست یکی از برندهایی است که انواع مختلف پانسمان ها و چسب زخم را تولید می کند، چسب زخم بستر کامفیل کلوپلاست 20*20 نیز یکی از تولیدات این برند است.
سطح بیرونی چسب کامفیل با یک لایه نیمه تراوا پوشیده شده است که اجازه ی بخار شدن و عبور اکسیژن نسبت به میکروارگانیسم ها غیرقابل نفوذ است.
چسب زخم بستر کامفیل از ذرات سلولزی تشکیل شده است که رطوبت را جذب می کند، که در یک توده ی چسبناک قرار گرفته است.
زمانی که پانسمان را بر روی زخم قرار می دهند، این ذرات در تماس با اگزودای زخم آن را جذب می کنند و ترکیبی مانند ژله، که معمولا به رنگ شیری است، تشکیل می دهند که کم کم زخم را می پوشاند.
وقتی این ژل تشکیل می شود در محل زخم محیط مناسبی ایجاد می شود که برای درمان رطوبت زخم بسیار مناسب است.
آب در چسب کامفیل نمی تواند نفوذ کند و افراد بیمار به راحتی می توانند دوش بگیرند بدون آنکه نگران باشند که آب در آن نفوذ کند.
هنگامی که بیمار را جا به جا می کنید و یا روی تخت می کشید نگران نباشید که چسب در برخورد با تخت و یا ملافه بلند شود زیرا لبه های این محصول نازک شده است و به راحتی بلند نمی شود.
ژل شیری رنگی که در زیر چسب کامفیل قرار داده شده است، زمان عوض کردن پانسمان را مشخص می کند، پانسمان بیمار را بی جهت عوض نکنید و این کار را فقط زمانی انجام دهید که ژل شیری رنگ به نزدیکی لبه های پانسمان رسیده باشد و پانسمان اشباع شده باشد.
برای اینکه بتوانید به راحتی پانسمان فرد بیمار را عوض کنید ابتدا باید از لبه ها شروع کنید و پس از باز کردن لبه ها کم کم به سمت وسط پانسمان حرکت کنید، خیالتان راحت باشد هنگامی که پانسمان را عوض می کنید ژلی که در زیر آن تشکیل شده است به طور یکنواخت و چسبیده به سطح پانسمان جدا می شود.
ویژگی چسب زخم بستر کامفیل کلوپلاست 20*20
در برابر نفوذ آب مقاوم می باشد.
جنس این محصول هیدروکلوئید می باشد.
شرایطی را فراهم می کند که زخم های مرطوب درمان شود.
دیدن زخم بدون آن که پانسمان برداشته شود.
بهبود و حفاظت از زخم های سطحی بدون اینکه ترشح کند و یا ترشح کمی داشته باشد.
دارای دستگیره های پلاستیکی در لبه ی چسب برای آسان تر چسباندن آن.
نحوه مصرف چسب زخم بستر کامفیل کلوپلاست 20*20
چسب را بر روی زخم ایجاد شده قرار بدهید و هر 2 الی 3 روز یک بار آن را عوض کنید.
موارد مصرف چسب زخم بستر کامفیل پلاست 20*20
این چسب برای افرادی استفاده می شود که دچار بیماری هایی هستند که نمی توانند تکان بخورند و به صورت مداوم در رختخواب هستند که دچار زخم بستر می شوند.
انواع زخم بستر کدام است؟
زخم بستر انواع مختلف دارد، زخم هایی که ساده و سطحی هستند و زخم هایی که عمیق هستند، زخم هایی که پیشرفته و زخم هایی که بسیار عمیق هستند.
در زخم هایی که به صورت سطحی هستند پوست فرد بیمار کمی قرمز می شود و شخص احساس ناراحتی می کند.
در این حالت زخم به قدری نمی باشد که باعث ایجاد خونریزی و درگیر شدن بافت های زیر پوست و استخوان شود.
زخم بستر چیست؟
وقتی قسمت هایی از بدن شخص به خصوص در ناحیه ی پشت و پای آن در اثر فشارهای طولانی مدت را زخم بستر می گویند.
در واقع درگیر شدن بافت پا و عضلات بر اثر ساییده شدن و برخورد با تخت یا رختخواب بر اثر تحت فشار قرار گرفتن آن در مدت طولانی را زخم بستر می گویند.
آیا زخم بستر باید پوشانده شود؟
زخم بیمار را باید با یک پانسمان مخصوص بپوشانید، این کار باعث می شود که عفونت وارد زخم نشود و زخم مرطوب بماند.
با پزشک خود مشورت کنید و با توجه به اندازه و مرحله ای که زخم وجود دارد ممکن است لازم باشد از پانسمان استفاده کنید.
آیا پانسمان هیدروکلوئیدی برای درمان و پیشگیری از زخم بستر مناسب است؟
بله، پانسمان های هیدروکلوئیدی یک مانع ضد رطوبت را تشکیل می دهند و بیشتر مواقع برای افراد بیماری استفاده می شوند که بی اختیاری دارند زیرا این پانسمان ها از برخورد ادرار و مدفوع به زخم های در حال درمان جلوگیری می کنند.
چه افرادی ممکن است دچار زخم بستر شوند؟
افرادی که بیماری های خاص مانند MS هستند و یا افرادی که بر اثر سکته ی مغذی دچار اختلالات شدید شده اند، بیشتر ممکن است دچار زخم بستر شوند، هم چنین افرادی که سابقه ی جراحی به خصوص در قسمت لگن هستند، افرادی که دچار شکستگی پا و تعویض مفصل هستن، افرادی که دچار معلولیت های ذهنی هستند نیز شامل این افراد می باشند.
هم چنین افرادی که به صورت بیهوش در تخت بیمارستان ها به مدت طولانی باقی می مانند و افراد جانباز.