- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
ژل موضعی ضد جوش پانژل در درمان انواع جوش های سرسیاه و سرسفید خفیف تا متوسط مؤثر و مفید می باشد.
این فراورده دارای خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی می باشد و می تواند جوش های چرکی روی پوست را از بین ببرد. همچنین با نابود کردن باکتری ها و میکروب های فعال در اطراف جوش ها می تواند باعث بهبودی جوش و آکنه شود.
ژل پانژل علاوه بر برطرف کردن چربی پوست، می تواند سلول های مرده پوست را جدا کرده و التهابات و قرمزی را کاهش دهد.
ژل ضد جوش بدن پانژل حاوی ماده ضد جوش مؤثر و بسیار قوی به نام بنزوئیل پروکساید می باشد. این ژل در 3 دوز بنزوئیل پروکساید(2.5 %، 5 % ، 10 %) تهیه شده است.البته که بنزوئیل پزوکساید تنها محصول ضد جوش موجود در داروخانه دکتر یزدیان نیست محصولاتی همچون محلول ضد جوش اریترومایسین نیز برای کاهش جوش های پوستی قابل استفاده است.
مواد مؤثر در ترکیبات این ژل:
بنزوئیل پروکساید:
.بنزوئیل پروکساید به عنوان یک ترکیب فوق العاده در درمان جوش مورد استفاده قرار می گیرد و قادر به درمان و خشک کردن جوش های برجسته و زیرپوستی در مدت زمان اندک می باشد.
ویژگی های ژل ضد جوش پانژل:
- درمان جوش های سرسیاه و سرسفید در سطح خفیف تا متوسط
- برطرف کننده جوش های زیرپوستی
- جلوگیری از ایجاد جوش های جدید
- دارای خاصیت آنتی باکتریال و ضد قارچ
- دارای قابلیت لایه برداری ملایم از پوست
- دارای خاصیت روشن کنندگی و شفاف کنندگی پوست
- قابل استفاده برای پوست صورت و بدن
نحوه مصرف:
ابتدا صورت خود را با استفاده از یک شوینده مناسب پوست های چرب و جوشدار شسته و پس از خشک نمودن پوست، مقداری مناسبی از ژل را بر روی نواحی دارای جوش( به جز دور چشم) بمالید. پس از گذشت 1 تا 5 ساعت ژل پوست خود را بشویید.
این ماده دارای بافت سبکی بوده و به سرعت جذب پوست می شود.
برای دست یابی به نتیجه مطلوب، توصیه می شود ژل موضعی ضد جوش را شب هنگام استفاده کنید.
لطفا دقت شود:
- پیش از مصرف محصول، تست حساسیت را روی قسمتی از پوست خود انجام دهید.( به گونه ای که مقدار بسیار کمی از ژل را بر روی قسمتی از پوست بازو، مچ یا پشت لاله گوش خود مالیده و چند ساعت آن را بر روی پوست خود نگه می دارید، در صورتی که هیچ گونه آلرژی نظیر قرمزی و خارش بر روی پوست ایجاد نشد، می توانید از آن برای قسمت های مختلف صورت و بدن استفاده نمایید.)
- با توجه به این که ژل موضعی ضد جوش دارای خاصیت لایه برداری نیز می باشد، امکان دارد پس از استفاده از آن، پوست دچار خشکی شده و پوسته پوسته شود. به همین دلیل توصیه می شود همراه این محصول از مرطوب کننده های مناسب پوست چرب و جوش دار استفاده نمایید.
- ژل ضد جوش نباید با نواحی مخاطی و داخل چشم و دهان تماس داشته باشد.
- افرادی که دارای پوست های حساس و یا پوست های روشن می باشند بهتر است از بنزوئیل 5 درصد استفاده نمایند.
- به منظور دست یابی به نتیجه مطلوب، می بایست یک ساعت قبل و بعد از مصرف فراورده از هیچ نوع محصول موضعی دیگری بر روی پوست استفاده نشود.
- استفاده از این فراورده بیش از 12 هفته توصیه نمی شود مگر این که با پزشک مشورت شده باشد.
- استفاده از ژل پانژل را شب ها انجام دهید و در طول روز حتما از ضد آفتاب با طیف گسترده استفاده نمایید و تا جایی که امکان دارد از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید.
- ژل پانژل امکان دارد در اثر تماس با مو یا پارچه های رنگی باعث از بین رفتن رنگ آن ها شود.
- مصرف فراورده در کودکان زیر 12 سال توصیه نمی شود چرا که ایمنی و کارایی آن اثبات نشده است.
شرایط نگهداری:
- ژل موضعی پانژل را در مکانی خشک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید.
- فراورده را دور از دسترس کودکان قرار دهید.
سوالات متداول:
استفاده بیش از حد از ژل موضعی ضد جوش پانژل چه عوارضی را به همراه دارد؟
در صورتی که از ژل موضعی ضد جوش پانژل بیش از حد استفاده شود امکان ایجاد خشکی، خارش،سوزش، قرمزی، پوسته پوسته شدن یا تورم پوست، وجود دارد.
در چنین شرایطی بهتر است از مرطوب کننده یا ترمیم کننده مناسب پوست های چرب و جوش دار و همچنین ضد آفتاب استفاده شود تا اثرات و علائم ایجاد شده را بهبود بخشد.
دوره درمان با ژل موضعی ضد جوش پانژل چه مدت طول می کشد؟
معمولا استفاده از این ژل برای 8 تا 12 هفته توصیه می شود و بعد از گذشت 3 هفته کم کم علائم بهبودی ظاهر می شود. توصیه می شود زمانی که دوره درمان کامل شد و بهبودی کامل حاصل آمد، استفاده از ژل پانژل به صورت هفته ای یک مرتبه تکرار شود تا مانع بازگشت مجدد جوش ها شود.
لازم به ذکر است در صورتی که پس از کامل شدن دوره درمان، بهبودی بر روی پوست حاصل نشد می بایست مصرف آن را قطع کرده و به پزشک مراجعه شود تا دوز بالاتری از ژل پانژل و یا حتی داروی دیگری تجویز شود.
آیا ژل پانژل می تواند با عفونت های قارچی و باکتریایی پوست مبارزه کند؟
بله. ژل موضعی پانژل به دلیل داشتن خاصیت ضد قارچی خود می تواند عفونت های قارچی پوست را درمان کرده و همچنین به مبارزه با باکتری های مولد جوش که در منافذ پوست واقع شده اند بپردازد و علاوه بر درمان جوش های فعال روی پوست، از ایجاد جوش های جدید جلوگیری کند.
آیا ژل ضد جوش پانژل دارای خاصیت لایه برداری می باشد؟
بله. با استفاده از ژل موضعی ضد جوش پانژل می توان سلول های مرده را از سطح پوست جدا کرده و علاوه بر برطرف کردن جوش های زیر پوستی و سر سیاه، باعث روشن شدن پوست شد. همچنین این ژل می تواند بر روی پوست کلاژن سازی انجام داده و با بازسازی سلولی، به جوان سازی پوست کمک کند.
چگونه می توان دوز مورد نیاز ژل ضد جوش پانژل را انتخاب کرد؟
انتخاب دوز مورد نیاز ژل ضد جوش پانژل بر اساس شدت جوش ها و میزان حساسیت پوست صورت می گیرد. معمولا در مراحل اولیه درمان جوش، ژل ضد جوش پانژل 2.5 درصد تجویز می شود تا میزان مقاومت پوست در برابر بنزوئیل پروکساید معلوم شود. در صورتی که پس از مصرف آن هیچ گونه علائم حساسیت، التهاب و خارشی ایجاد نشد دوزهای بالاتر نیز تجویز می شود.
لازم به ذکر است ژل ضد جوش پانژل 5 درصد برای پوست های حساس و روشن مناسب بوده و ژل ضد جوش پانژل 10 درصد برای پوست های تیره و پوست هایی که دارای جوش های مقاوم به ژل پانژل 5 درصد می باشند توصیه می شود.
و دوم اینکه پانژل ده درصد فوق العاده است . من عاشقش شدم انقدر که این محصول خوب کار میده. من کل عمرم با جوش سروکار داشتم الان دارم کم کم روی خوش زندگی رو میبینم.