- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
اکثرا افراد روغن پارافین را به عنوان ماده ای در تولید و مصارف محصولات بهداشتی و صنعتی می شناسند. اما در حقیقت روغن پارافین خاصیت و کارایی درمانی بسیاری نیز دارد. پارافین خوراکی برای افرادی که به مشکلات دستگاه گوارش مثل یبوست مبتلا شده اند بسیار موثر می باشد. همچنین برای سلامت پوست و موها بسیار کاربرد دارد. از آنجایی که روغن پارافین توسط بدن جذب نمی شود، استفاده از آن در مواد خوراکی کاهش پیدا کرده است. دقت کنید که استفاده زیاد و طولانی مدت از پارافین خوراکی مناسب نمی باشد، زیرا باعث عدم جذب ویتامین هایی مثل A,D,K,E می شود.
روغن پارافین خوراکی (Paraffin Oil 60 Ml) یک روغن کاملاً تصفیه شده غیر گیاهی است که از لحاظ ظاهری شبیه روغن های دیگر می باشد و علت مصرف آن تحمل گرمای بالای آن است. این روغن یک روغن مایع تصفیه شده معدنی می باشد. پارافین مایع خوراکی که مایع نسبتا چسبناک و غلیظی می باشد، به نام شربت پارافین نیز شناخته شده است. از آنجایی که روغن پارافین خوراکی به میزان بالایی تصفیه میشود، مواد مضر و سمی برای سلامتی انسان به شدت کاهش پیدا کرده است.
روغن پارافین خوراکی برای بهبود وضعیت مشکلات گوارشی مثل یبوست مورد استفاده قرار می گیرد. همانطور که می دانید بسیاری از افراد امروزه با اختلالات یبوست یا خشکی مزاج روبه رو هستند. در زمان یبوست حرکات روده بسیار کم، نامنظم و به سختی انجام می شود و مواد زائد از بدن خارج نخواهد شد. به همین علت با مصرف روغن پارافین خوراکی که یک چربی غیر قابل حل در آب می باشد، باعث آسان شدن اجابت مزاج و دفع مواد زائد می شود.
توجه کنید که مصرف روغن پارافین خوراکی باید با دستور پزشک مصرف شود زیرا مصرف خودسرانه و زیاد روغن پارافین می تواند به دستگاه گوارش آسیب بزند. روغن پارافین خوراکی دارای بو و طعم بسیار مطبوع می باشد و تاثیرات بسیار بالایی در آسان شدن روند دفع مدفوع می گذارد.
ویژگی های روغن پارافین خوراکی
- یک مرطوب کننده عالی برای پوست در شرایط تحریک شدید پوست
- تاثیرات بالایی در درمان بیماری هموروئید و بواسیر دارد
- پارافین خوراکی خوش طعم و معطر می باشد
- ملین و نرم کننده حرکات روده
- بهبود و درمان یبوست های مزمن افراد
- مورد استفاده به عنوان لغزاننده در کاتتر جراحی
- مورد استفاده در محصولات بهداشتی و آرایشی
کاربرد روغن پارافین خوراکی
روغن پارافین خوراکی در محصولات درمانی و پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد که در این مقاله به چند مورد از آن اشاره می کنیم:
روغن پارافین خوراکی برای مو
باعث افزایش درخشندگی و حالت گیری موها به خصوص موهای خشک میشود. به همین علت استفاده از پارافین بهداشتی در ساخت واکس های باکیفیت و حالت دهنده مو بسیار شایع می باشد.
روغن پارافین خوراکی برای پوست
پارافین درمانی از پرطرفدار ترین روش های زیبا سازی پوست به حساب می آید که در روند درمان با پارافین، خون رسانی به پوست با عمق بیشتری افزایش پیدا می کند. در حقیقت استفاده از پارافین روی قسمت های خشک و آسیب دیده پوست می تواند باعث نرم شدن سلول های پوست شود. به همین علت برای بهبود اگزما نیز بسیار موثر است.
رفع یبوست با شربت پارافین
استفاده از روغن پارافین خوراکی برای بهبود یبوست کودکان توصیه می شود زیرا بسیار مفید می باشد. بعضی از آزمایش ها و رادیوگرافی های خاص نیاز به آماده سازی ویژه ای دارند، به همین علت استفاده از داروهای ملین در آماده سازی بسیار متداول می باشد که پزشکان متخصص تجویز می کنند.
کمک به بهبود هموروئید
بیماری هموروئید یا بواسیر با نشانه هایی مانند درد و ناراحتی شدید در مقعد، خارش، سوزش و خون ریزی همراه می باشد. که روش های درمان متفاوتی نیز وجود دارد. روغن پارافین خوراکی را می توانید به صورت یک درمان کمکی در درمان بیماری هموروئید یا بواسیر مورد استفاده قرار دهید.
طریقه مصرف روغن پارافین خوراکی
- به صورت روزانه بزرگسالان می توانند ۱۵ تا ۴۵ میلی لیتر استفاده کنند.
- به صورت روزانه کودکان بالای ۶ سال می توانند ۱۰ تا ۱۵ میلی لیتر استفاده کنند.
لطفا دقت کنید
- در صورت بروز حالت تهوع و استفراغ، مصرف روغن پارافین خوراکی را متوقف کنید.
- از مصرف طولانی مدت روغن پارافین خوراکی اجتناب کنید.
شرایط نگهداری روغن پارافین خوراکی
- در جای خشک، خنک و در دمای کمتر از 25 درجه سانتیگراد نگهداری کنید.
- روشغن پارافین غیر خوراکی را به دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری کنید.
- به دور از دسترس اطفال نگهداری کنید.
- از نگهداری محصول تاریخ گذشته خودداری کنید.
موارد منع مصرف روغن پارافین خوراکی
نباید بیشتر از 7 روز از این روغن استفاده شود مگر اینکه پزشک تایید کرده باشد.
مصرف در دوران بارداری و شیردهی
مصرف روغن پارافین خوراکی در دوران بارداری و شیردهی باید با مشورت پزشک مصرف شود.
عوارض جانبی روغن پارافین خوراکی
در صورتیکه دچار تهوع یا استفراغ شدید، از ادامه مصرف آن صرف نظر کنید.
تداخل دارویی روغن پارافین خوراکی
روغن پارافین را با فاصله زمانی 2 ساعت از سایر داروها مصرف کنید و بلافاصله بعد از مصرف هم نباید دراز بکشید.
جدول مشخصات روغن پارافین خوراکی
کشور تولیدکننده |
ایران |
---|---|
شرکت تولیدکننده |
داروسازی سپیداج |
نوع محفظه |
بطری |
جنس محفظه |
شیشه ای |
فرم محصول |
روغن |
برند |
سپیداج |
مقدار |
۶۰ میلی لیتر |
بارکد وارداتی |
6261111103804 |