- نقد و بررسی
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
کرم ترمیم کننده اسکار رژودرم :
کرم ترمیم کننده اسکار رژودرم با دارا بودن مکانیسم لایه برداری، موثر در پاکسازی، زیباسازی و جوانسازی پوست خواهد بود، از این کرم می توان برای درمان زخم های سوختگی و یا سایر اسکارهای پوستی در تمامی مراحل و التهاب پوست استفاده نمود، همچنین از این محصول برای درمان اسکارهای قدیمی نیز می توان استفاده نمود.
کرم ترمیم کننده اسکار رژودرم را حتی به عنوان روشن کننده پوست نیز می توان به کار برد و شاهد تاثیرات آن در پیشگیری از تغییر رنگ در محل زخم بود، در ضمن استفاده از این کرم موجب لطافت و شادابی در پوست آسیب دیده خواهد شد.
ویژگی های کرم ترمیم کننده اسکار رژودرم :
- تسریع روند بهبود التهابات پوستی
- کاهش اثرات به جای مانده ناشی از زخم
- دارای خاصیت تهویه کنندگی پوست
- دارای خاصیت ضد التهابی
- ضد خارش
- ترمیم کننده پوست بسیار موثر
نحوه مصرف:
این کرم را 3 مرتبه در روز و با فاصله زمانی حداقل ۵ ساعت استفاده نمایید.
مقدار مناسبی از کرم ترمیم کننده را به روی اسکار قرار دهید، سپس آن را در سطح اسکار ماساژ دهید، این کار را توسط انگشتان خود و با مقداری فشار انجام دهید، همچنین از ماساژ دادن با کف دست خودداری کنید، زیرا این امراز دقت و فشار کمتری برخوردار است و تنها سبب هدر رفتن کرم خواهد شد.
به منظور برخورداری ازنتیجه بهتر، می بایست در دو جهت افقی و عمودی (به صورت صلیبی) ماساژ صورت گیرد، کرم در اثر ماساژ و اختلاط با پوستههای موجود در سطح زخم، به مرور غلیظ و خشک شده به شکلی حالت خشک و چسبندهای را در انتهای ماساژ، به خود می گیرد و نهایتا احساس میکنید که سرعت ماساژ کاهش یافته است.
مقدار کرم باید به اندازه ای باشد که حدودا بتوان 1.5 دقیقه نرمی کرم را در زیر انگشتان حس کرد، در صورتی که وسعت یا طول اسکار زیاد می باشد مطلوب این است که ۵ سانتی متر را در یک مرحله ماساژ داد و برای هر قسمت مقدار جداگانه ای از کرم را مورد مصرف قرار داد، چرا که ماساژ دادن به این روش باعث می شود تا دقت، سرعت و فشار بهتری را تجربه کنید و نهایتا مانع ازخشک شدن کرم در گوشه و کنار زخمها و جای سوختگی میشود.
دقت داشته باشید که ماساژ دادن با سرعت و فشار زیاد موجب تحریک اسکار و افزایش خارش در اسکار خواهد شد.
نهایتا حدودا نیم ساعت پس از استفاده از این کرم، میتوانید موضع را با آب ولرم و مایع دستشویی شستشو دهید.
در صورتی که اسکار در ناحیهای می باشد که شستشوی آن آسان نیست، می توانید به جای شستشو از یک تنظیف مرطوب پوست برای این کار استفاده نمایید.
توجه:
از شستشوی بدن با آب بسیار سرد و یا بسیار گرم تا هنگامی که اسکار تحلیل نرفته است و شما از کرم رژودرم استفاده می نمایید خودداری کنید، چرا که این امر موجب خارش و مقاوم شدن اسکار خواهد شد.
پس از استفاده کردن از کرم رژودرم، صورت و سایر نواحی از بدن که در معرض نور خوشید قرار دارند را توسط کلاه، لباس و یا ضد آفتاب بپوشانید.
اگر ضایعه در اطراف چشم است لازم است کرم را با احتیاط مصرف نمایید.
منع مصرف:
استفاده از کرم اسکار در زخمهای باز، التهابهای پوستی و همچنین بافتهای مخاطی ممنوع است.
در قسمت هایی که دچار خونریزی به دلیل بریدگی با تیغ ریش تراش، جراحت و غیره می باشد، از این کرم استفادع نکنید و دقت داشته باشید که در هنگام ماساژ از شعاع یک سانتی متری به زخم نزدیکتر نشوید، چراکه تماس این کرم با این نواحی موجب طولانیتر شدن زمان التیام زخم خواهد شد.
شرایط نگهداری:
این فرآورده را در جایی خنک نگهداری نمایید.
از گرم شدن یا سرد شدن زیاد محصول جلوگیری نمایید.
اسکار پوستی یعنی چه؟
زمانی که پوست دچار صدمه می شود، بدن به طور طبیعی اقدام به ترمیم محل آسیب دیده می کند.
چگونگی این ترمیم بستگی به عمق آن آسیب دارد، اگر آسیب تنها لایههای سطحی ازپوست را درگیر کرده باشد، احتمالاً در زمان بهبود، شاهد پوست جدیدی خواهید بود، اما جهت ترمیم آسیب های بوجود آمده درلایههای عمیقتر، بدن می بایست پوست ضخیمتری را ایجاد میکند، که این بافت ضخیم معمولاً تبدیل به اسکار میشود.
در واقع اسکارها قسمتی از فرآیند بهبود بعد از بریدگی یا آسیب دیدگی پوست می باشند، با رشد بافت جدید پوست خود را ترمیم می کند تا باعث نزدیک شدن زخم به شود و شکاف های ناشی از آسیب را پر نماید.
بافت اسکارها غالبا ساخته شده از پروتئینی به نام کلاژن هستند و اسکارهای جدید معمولا به رنگ صورتی مایل به قرمز هستند، رنگ پوست با گذشت زمان از جای زخم روشن تر یا تیره تر خواهد شد.
اسکارها معمولا مسطح هستند و پوست موجود به روی آنها دارای چین و چروک است.
انواع اسکار پوست:
اسکارها به طور کلی به سه دسته تقسیم میشوند:
اسکارهای برجسته (هیپرتروفیک):
این دسته از اسکارها بعد از ترمیم زخم، یک حالت برجسته ای را از خود به جا می گذارند، به طوری که با دست کشیدن به سطح پوست، می توان قسمت برجستگی اسکار را به آسانی احساس کرد، معمولا پس از گذشت زمان این اسکارها کوچکتر میشوند.
اسکارهای فرورفته (آتروفیک):
اسکارهای فرورفته غالبا بر اثر ابتلا به آبله و جوشهای بسیار عمیق و چرکی و با دستکاری کردن این جوشها بوجود می آیند، این دسته از اسکارها را معمولا می توان در سطح پوست صورت مشاهده کرد و به شکل گودالهای فرورفته و گرد می باشند.
اسکارهای کلوئید:
این اسکارها نیز از نظر ظاهری مانند اسکارهای برجسته می باشند، اما با این تفاوت که اسکار کلوئید تنها در محل زخم باقی نمیماند، بلکه رشد می کنند و توانایی گسترش در دیگر نقاط پوست را دارند.
پیشگیری از ایجاد شدن اسکار به روی پوست:
یکی از مواردی که در مورد زخم ها از اهمیت بالایی برخوردار است، نحوه صحیح مراقبت از آن است، این مورد اگر به خوبی و به شکلی صحیح انجام گیرد، می تواند از ایجاد اسکار پیشگیری نماید.
مورد بعدی تمیز نگه داشتن زخم است که این مورد نیز از اهمیت بالایی برخوردار می باشد و می تواند مانع از ایجاد اسکار پوستی شود، برای این منظور می توان از آب و ژل مخصوص برای تمیز کردن زخم استفاده نمود.
و نهایتا مورد آخر بخیه زدن برای زخم هایی است که نیازمند ین امر می باشند تا بتوان برای بهبود زخم و پیشگیری از اسکار به کار برد.