در حال بارگزاری ...
0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
دسته بندی محصولات
    بسته

    بهترین قرص ایرانی و خارجی برای ریزش مو

    ریزش مو زمانی نگران کننده است و می بایست به دنبال علت ایجاد و درمان آن رفت که تعداد آن از حدود 150 عدد در روز فراتر برود، در غیر این صورت امری طبیعی بوده و جزو عارضه ریزش مو به حساب نمی آید. فرآیند رشد موها به صورت چرخه ای انجام می شود و بر خلاف ناخن ها، رشد پیوسته ندارد. این چرخه دارای سه مرحله ی جدا با عنوان آناژن(فاز رشد مو)، کاتاژن(فاز میانی و انتقالی) و تلوژن(فاز استراحت یا ریزش مو) می باشد. در فاز آناژن موها رشد خود را شروع کرده که ممکن است 2 تا 6 سال به طول بیانجامد. سپس توقف رشد موها در فاز کاتاژن اتفاق می افتد که 2 تا 3 هفته زمان می برد و در فاز آخر یعنی فاز تلوژن، ریزش موهایی که دیگر قادر به رشد نیستند، صورت می گیرد. البته از کل موها، تنها 6 تا 8 درصد از تارهای مو در فاز تلوژن قرار می گیرند. بنابراین ریزش 100 تا 150 عدد از موها در طول روز، بسیار طبیعی می باشد.

    علت ریزش مو

    علت ریزش مو

    علاوه بر آن چه در مقدمه در مورد ریزش موی طبیعی عنوان شد، ریزش موها به صورت غیر طبیعی، به علت های گوناگونی از جمله کمبود مواد غذایی در بدن و داشتن تغذیه ناسالم، داشتن استرس و اضطراب، ابتلا به بیماری های عفونی و قارچی در کف سر، کم کاری تیروئید،  نقص سیستم ایمنی بدن، استفاده از محصولات حاوی مواد شیمیایی، وجود عامل وراثتی و مصرف برخی از داروها صورت می گیرد.

    انواع ریزش مو

    انواع ریزش مو

     در برخی موارد ریزش مو به صورت تدریجی اتفاق می افتد و در برخی موارد دیگر به صورت ناگهانی. مدت زمان درگیری به این عارضه نیز در برخی افراد موقت بوده و در برخی دیگر به صورت دائمی می باشد. برای دانستن انواع و علت های گوناگون ریزش موی سر بهتر است موارد زیر را با دقت بخوانید:

    • ریزش موی سر آندروژنیک: این اختلال به صورت ارثی در بین خانم ها و آقایان ایجاد می شود و در صورت ابتلا، می بایست زیر نظر متخصصین پوست، مو و زیبایی، آن را کنترل کرده و درمان نمود.
    • ریزش موی زنان: در این اختلال تارهای مو در ابتدا نازک شده و امکان دارد با گذر زمان باعث طاسی شود. این عارضه بعد از سن بلوغ و با افزایش سن ظاهر می شود.
    • ریزش موی آقایان: شروع این اختلال نیز بعد از سن بلوغ بوده و تا سال ها ادامه می یابد. در این نوع اختلال، ابتدا در قسمت فوقانی شقیقه ها و فوقانی سر، ریزش ایجاد می شود.
    • ریزش موی سکه ای: در این اختلال معمولا ریزش در قسمت پوست سر رخ می دهد و به صورت سکه ای می باشد؛ البته ممکن است این ریزش در قسمت ریش یا ابرو نیز ایجاد شود.
    • آناژن افلوویوم: بعد از انجام درمان های شیمیایی، امکان ایجاد این اختلال وجود دارد.
    • طاسی منطقه ای: در این اختلال، حمله ی سلول ها به فولیکول های مو، منجر به ریزش موی شدید می شود.
    • کچلی سر: این اختلال نیز در اثر عفونت قارچی سر اتفاق می افتد و قسمت های درگیر کچلی، به فرم دایره های کوچک بوده که دچار خارش، پوسته پوسته شدن، قرمزی و التهاب می شود.

    مصرف کدام ویتامین برای ریزش مو مفید است؟

    مصرف کدام ویتامین برای ریزش مو مفید است؟

    به منظور جلوگیری از ریزش موها و داشتن موهایی همواره سالم، می بایست از انواع ویتامین هایی که منجر به تقویت و بهبود رشد موها می شوند استفاده نمود. چند نوع از ویتامین های مناسب برای تقویت موها عبارتند از:

    ویتامین های گروه B:

    این ویتامین ها علاوه بر اثرگذاری در متابولسیم بدن و عملکرد بهینه سیستم عصبی، می توانند در رشد موها نیز مؤثر واقع شوند. در بین ویتامین های گروه B، دو ویتامین B7 (بیوتین) و B12 به منظور درمان تقویت موها و درمان ریزش آن ها نیز مؤثرتر عمل می کنند. بیوتین می تواند به ایجاد گلبول های قرمز خون کمک کرده و با حمل و انتقال اکسیژن و دیگر مواد مغذی به فولیکول های مو و پوست سر، باعث درمان این عارضه می شود.

    ویتامین C:

    این ویتامین که یک نوع آنتی اکسیدانی بسیار قوی می باشد، می تواند ضمن تقویت نمودن سیستم ایمنی بدن، به درمان ریزش مو نیز کمک کند. ویتامین C گردش خون را در تمام بدن از جمله پوست سر افزایش داده و بدین وسیله رشد فولیکول های مو را تحریک می کند.

    ویتامین D:

    در شرایطی که بدن با کمبود ویتامین D مواجه باشد، کراتینوسیت های موجود در فولیکول های مو به منظور رشد موها، دچار اختلال شده که این امر به ریزش مو ختم می شود.

    ویتامین A:

    مصرف ویتامین A به منظور درمان ریزش مو می بایست با احتیاط کامل صورت گیرد؛ چرا که این ویتامین همانند یک شمشیر دو لبه عمل کرده و چنانچه در مصرف آن زیاده روی شود، خود به یک عامل اصلی ریزش مو تبدیل می شود؛ ولی در صورتی که به اندازه کافی و مناسب از این ویتامین مصرف شود، می تواند به درمان ریزش مو بسیار کمک کند.

     

    بیشتر بخوانید : قرص زینک پلاس دانا

    بهترین داروهای درمان ریزش مو

    بهترین داروهای درمان ریزش مو

    داروهای ریزش مو بسیار متنوع و فراوان هستند اما مهمترین فاکتور در استفاده از داروهای ریزش مو این است که این داروها بتوانند بسیاری از نیاز های بد برای جلوگیری از ریزش مو را پوشش بدهند و نوع مصرف آنها اسان و قابلیت تداوم و تکرار را داشته باشد.

    قرص آکتی آیرون ابیان:

    با مصرف این قرص می توان انواع ریزش مو ناشی از کم خونی، اختلال تیروئید، ضعف سیستم ایمنی بدن، کمبود ویتامین، هورمونی و ارثی را درمان نمود. چرا که این قرص دارای انواع ویتامین ها و املاح معدنی مورد نیاز بدن می باشد.

    نحوه مصرف قرص آکتی آیرون ابیان: روزانه 1 عدد قرص آکتی آیرون ابیان بعد از وعده غذایی مصرف شود.

    کپسول هیرتامین:

    این کپسول یک مکمل تقویت کننده و ضد ریزش عالی بوده که با بهره گیری از ترکیبات منحصر به فرد خود می تواند ضمن تقویت نمودن ریشه و ساقه های مو، پوست و ناخن را نیز تقویت نماید. انواع ویتامین ها، بیوتین، زینک و سلنیوم در ترکیبات این کپسول وجود دارند و می توانند سلامت موها را حفظ کرده و رشد آن ها را بهبود بخشند.

    نحوه مصرف کپسول هیرتامین: روزانه 1 عدد کپسول هیرتامین ترجیحا بعد از صبحانه میل شود.

    قرص هیر بیوتی یوروویتال:

    از ترکیباتی کم یاب و ویژه نظیر پابا، متیونین، سیستئین و عصاره گیاه دم اسبی در فرمولاسیون این قرص استفاده شده است که می توانند آنزیم های محرک ریزش مو را مهار کرده و ضمن درمان و کنترل ریزش مو، در رشد بهتر و ضخامت تارهای مو نیز اثرگذار واقع شوند.

    نحوه مصرف قرص هیر بیوتی یوروویتال: روزانه 1 عدد قرص هیر بیوتی یوروویتال به همراه غذا مصرف شود.

    کپسول پریوتین نوتراکس:

    این کپسول با بهره گیری از ترکیباتی ویژه نظیر کلسیم، بیوتین، سیستئین و عصاره ارزن می تواند فولیکول های مو را ترمیم و تقویت کرده و با تحریک نمودن ریشه مو، باعث رشد مجدد موها شود. این کپسول را به منظور درمان ریزش موی ناشی از عوامل محیطی نظیر رنگ مو و همچنین ریزش موهای هورمونی و ارثی مورد استفاده قرار می دهند.

    نحوه مصرف کپسول پریوتین نوتراکس: روزانه 1 عدد کپسول پریوتین نوتراکس به همراه غذا مصرف شود.

    کپسول زینک ویتال سان لایف:

    زینک یک ماده معدنی است که به بازسازی بافت‌های بدن کمک بسزایی می کند. و کپسول زینک ویتال به عنوان یکی از بهترین قرص برای ریزش مو پیشنهاد می شود.

    نحوه مصرف کپسول زینک ویتال سان لایف: روزانه 1 عدد کپسول با مقدار کافی مایعات مصرف شود.

    نکات مهم در مصرف قرص های ضد ریزش مو

    نکات مهم در مصرف قرص های ضد ریزش مو

    • به منظور درمان و تقویت نمودن موها با داروها و مکمل های ضد ریزش، می بایست در حدود 5 تا 6 ماه آن ها را مصرف نمود. ولی چنانچه هیچ گونه تغییری در ریزش موها یا رشد آن ها بعد از 2 الی 3 ماه مصرف ایجاد نشد، توصیه می شود به منظور تعویض قرص های ضد ریزش خود به پزشک مراجعه نمایید.
    • برای درمان برخی از انواع ریزش موها نظیر ریزش موهای هورمونی و ارثی می بایست در کنار مصرف داروهای ضد ریزش، از شامپوهای ضد ریزش مناسب، محلول های گیاهی و یا محلول حاوی ماینوکسیدیل استفاده نمود.
    • در مواردی که کم خونی و مشکلات تیروئید، دلیل اصلی ریزش مو می باشند، می بایست در کنار مصرف داروهای ضد ریزش، از قرص های درمان تیروئید و قرص آهن نیز استفاده کرد.

    سخن پایانی

    در این مقاله به دلایل و انواع ریزش مو و ویتامین ها و داروهایی که برای درمان ریزش مو مؤثر می باشند، پرداختیم. ولی چیزی که مهم تر است و می بایست رعایت شود، این است که هیچ گاه نباید به صورت خودسرانه قرص ها و داروهای حتی ویتامینه و تقویتی را مصرف نمود. چرا که مصرف بیش از حد برخی از ویتامین ها می تواند منجر به بروز عوارض جبران ناپذیری شود.

    درج نظر

    خانه
    دسته ها
    جستجو
    0 سبد
    پروفایل
    بیشتر
    تماس
    دسته بندی ها
    تخفیفات ویژه
    زود مصرف ها با قیمت کمتر
    آرایشی و بهداشتی
    مکمل های غذایی
    مادر و کودک
    محصولات جنسی
    مکمل های ورزشی
    مکمل های تنظیم وزن
    بازگشت به بالا