- نقد و بررسی
- مشخصات
- نظرات کاربران
- پرسش و پاسخ
مکمل گیاهی سنالین گل دارو، شامل عصاره خشک برگ سنا، پودر گل سرخ و پودر میوه رازیانه است. این محصول باعث تحریک حرکات روده و درمان مشکل یبوست غیرانسدادی مؤثر است. این قرص شامل ترکیبات ملین و مسهل است و در درمان یبوستهای ساده یا غیر انسدادی و بیماری های داخلی بسیار موثر است.
ویژگی های قرص سنالین گل دارو
- دارای عصاره گیاهی برگ سنا، پودر گل سرخ و رازیانه
- برای درمان یبوستهای غیر انسدادی یا ساده بسیار موثر است
- افزایش تحریک حرکات روده
- کاملا گیاهی
طریقه مصرف قرص سنالین
- به صورت روزانه بزرگسالان 4 الی 1 قرص سنالین گل دارو مصرف شود.
- به صورت روزانه برای کودکان بیشتر از سن ۶ سال نصف دوز بزرگسالان مصرف شود.
لطفا دقت کنید
- به طور کلی قرص سنالین گل دارو نباید بیشتر از یک هفته مورد مصرف قرار گیرد مگر با توصیه پزشک معالج باشد.
- ممکن است باعث ایجاد تغییر رنگ در ادرار شده و روی تستهای تشخیص ادرار اثر بگذارد.
موارد منع مصرف
مصرف قرص سنالین گل دارو برخی موارد منع مصرف دارد. موارد منع مصرف شامل:
- حساسیت به هریک از مواد موجود در قرص سنالین گل دارو
- بیماریهای رودهای مانند کولیت التهابی و زخم دهانه روده
- درد شدید شکمی، خونریزی روده و مشکلات گوارشی شدید دیگر
- بیماریهای کبدی شدید و نارسایی کلیه
- بارداری و شیردهی
- همچنین، در صورت مصرف همزمان با داروهای خاص مانند داروهای ضد افسردگی، داروهای خواب آور و داروهایی که ممکن است باعث خونریزی شود، باید با پزشک خود مشورت کنید. در برخی از موارد، مصرف قرص سنالین گل دارو ممکن است باعث تداخل با داروهای دیگر شود و به علائم جانبی مانند سرگیجه، تهوع، خستگی و غیره منجر شود.
- بنابراین، قبل از شروع مصرف هرگونه مکمل یا دارویی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا بتوانید از مزایا و عوارض احتمالی آن آگاه شوید و مصرف مناسب را برای خود انتخاب کنید. در صورتی که دارای بیماریهای خاصی هستید یا داروهای خاصی مصرف میکنید، حتماً قبل از مصرف قرص سنالین گل دارو با پزشک خود مشورت کنید.
مصرف در دوران بارداری و شیردهی
در حالت کلی، مصرف قرص سنالین گل برای بارداران توصیه نمیشود. اگرچه تحقیقات بسیار کمی در مورد اثرات مصرف سنالین گل در بارداری انجام شده است، اما برخی از تحقیقات نشان دادهاند که مصرف سنالین گل در برخی موارد ممکن است باعث افزایش تنش رحم و افزایش خطر سقط جنین شود. همچنین، برخی از موارد گزارش شده از عوارض جانبی مانند افزایش قند خون و افزایش خطر عفونت در بارداری میباشند.
بنابراین، در صورتی که شما باردار هستید یا در دوران شیردهگی هستید، بهتراست قبل از استفاده از هرگونه مکمل یا دارویی، با پزشک خود مشورت کنید.
عوارض قرص سنالین
مصرف قرص سنالین گل دارو ممکن است با عوارض جانبی همراه باشد. برخی از عوارض شایع شامل اسهال، نفخ، درد شکمی، افزایش ادرار، سرگیجه و خستگی هستند. همچنین، در برخی از موارد، مصرف سنالین گل دارو ممکن است باعث حساسیت و آسم شود.
در صورتی که هرگونه علائم ناراحتی از جمله درد شدید شکم، خونریزی روده، علائم حساسیت و غیره را تجربه میکنید، بهتر است به سرعت به پزشک خود مراجعه کنید. همچنین، قبل از شروع مصرف هرگونه مکمل یا دارویی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا بتوانید از مزایا و عوارض احتمالی آن آگاه شوید و مصرف مناسب را برای خود انتخاب کنید.
در صورتی که دارای بیماریهای خاصی هستید یا داروهای خاصی مصرف میکنید، حتماً قبل از مصرف قرص سنالین گل دارو با پزشک خود مشورت کنید.
سوالات متداول
یبوست چیست؟
یبوست یک وضعیت پزشکی است که به کاهش فعالیت رودهای و کاهش تعداد مدفوعهای تولید شده توسط بدن اشاره دارد. در وضعیت یبوست، مدفوعهای تولید شده توسط بدن بسیار خشک و سفت شده و سختتر از حالت معمولی خود هستند. یبوست معمولاً با علائمی مانند درد شکمی، نفخ، سردرد، افزایش وزن و احساس خستگی همراه است.
چرا یبوست می گیریم؟
یبوست میتواند به دلیل عوامل مختلفی ایجاد شود ولی در کل، عواملی که باعث کاهش تحرک روده میشوند از جمله علل اصلی یبوست هستند. در زیر برخی از عوامل رایج برای یبوست ذکر شده است:
- مصرف کم آب و مایعات میتواند باعث تشدید یبوست شود. در واقع، مصرف کم آب میتواند باعث خشک شدن مدفوع و ایجاد یبوست شود.
- مصرف کم فیبر میتواند باعث کاهش حجم مدفوع و ایجاد یبوست شود. فیبر موادی هستند که در سبزیجات، میوهها، غلات کامل و حبوبات یافت میشوند و به تحرک روده کمک میکنند.
- فعالیت کم بدنی و نشستن برای مدت طولانی میتواند باعث کاهش تحرک روده و ایجاد یبوست شود.
- برخی از داروها مانند مسهلها، ضد اضطراب، ضد درد و آنتی دپرسانتها میتوانند باعث کاهش تحرک روده و ایجاد یبوست شوند.
- برخی بیماریهای گوارشی مانند کولیت، زخم دهانه روده و سندرم روده تحریکپذیر (IBS) میتوانند باعث کاهش تحرک روده و ایجاد یبوست شوند.
- در بارداری، ترشح هورمونهایی مانند پروژسترون و تغییرات در جریان خون باعث کاهش تحرک روده و ایجاد یبوست میشود.
- استرس، اضطراب و افسردگی ممکن است باعث کاهش تحرک روده و ایجاد یبوست شوند.
- برخی بیماریهای دیگر مانند دیابت، هیپوتیروئیدیسم، سندرم کمر درد و بیماریهای عصبی میتوانند باعث ایجاد یبوست شوند.
- در نهایت، برای درمان یبوست باید به علت اصلی آن رسیدگی شود. بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا به شما راهنمایی کند که چگونه باید درمان کنید.
آیا یبوست درمان دارد؟
درمان یبوست شامل روشهایی مانند تغییر رژیم غذایی، افزایش مصرف مایعات و فیبر، ورزش و فعالیت بدنی منظم است. مصرف غذاهای پر فیبر مانند سبزیجات، میوه، نان کامل و حبوبات میتواند به بهبود تحرک روده کمک کند. همچنین، مصرف مایعات زیاد و ورزش منظم میتواندتحرک روده را افزایش داده و به درمان یبوست کمک کند.
در موارد شدید یبوست، پزشک ممکن است داروهای مسهل یا ملین تجویز کند. اما باید توجه داشت که مصرف مداوم داروهای مسهل ممکن است باعث تداوم یبوست شود و باید با پزشک مشورت شود. همچنین، در صورتی که یبوست شدید و مزمن باشد و به روشهای ساده درمان نشود، ممکن است نیاز به بررسی های تشخیصی بیشتری مانند آندوسکوپی داشته باشید تا علت اصلی یبوست شناسایی و درمان مرتبط انجام شود.
برای پیشگیری از یبوست چه کاری انجام دهیم؟
در کل، بهتر است از ایجاد یبوست پیشگیری شود تا نیاز به درمان شدیدتر نباشد. برای پیشگیری از یبوست، باید روی رژیم غذایی، مصرف مایعات و ورزش منظم تمرکز کرد. به عنوان مثال، مصرف غذاهای پر فیبر مانند سبزیجات، میوه، نان کامل و حبوبات میتواند به بهبود تحرک روده کمک کند. همچنین، مصرف مایعات زیاد و ورزش منظم میتواند تحرک روده را افزایش داده و به پیشگیری از یبوست کمک کند.